مدیرکل دفتر توسعه و کاربرد فناوری اطلاعات وزارت صمت در نشست تخصصی شناسایی و کاهش ریسکهای اقتصادی با مدیریت منابع سازمانی، گفت: در حال حاضر 240 شرکت نرمافزاری در کشور موفق به اخذ پروانهبرداری تولید نرمافزار از وزارت صمت شدهاند. به طوری که در این شرکتها، با حجم سرمایهگذاری بالغ بر دو هزار و 700 میلیارد تومان، 24 هزار نفر پرسنل متخصص فناوری اطلاعات در آنها مشغول به کار هستند.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین»، فرزاد اسماعیلزاده مدیرکل دفتر توسعه و کاربرد فناوری اطلاعات وزارت صمت اظهار داشت: در حال حاضر که در عصر انقلاب صنعتی چهارم هستیم استفاده از فناوریهای جدیدی همچون رایانش ابری، دادههای عظیم، هوش مصنوعی، اینترنت اشیا و یکپارچهسازی سیستمها لازمه حیات شرکتهای اقتصادی است در صورتی که در بسیاری از شرکتها و بنگاهها همچنان از سیستمهای جزیرهای استفاده میشود، سیستمهایی که به هم ارتباط ندارند و این مسئله بحث عدم رقابتپذیری و ریسکهای اقتصادی بالا را به همراه خود دارد که راه حل آن استفاده از سیستم های مدیریت منابع سازمان یاERP است .
وی افزود: در حال حاضر 240 شرکت نرمافزاری در کشور موفق به اخذ پروانهبرداری تولید نرمافزار از وزارت صمت شدهاند. به طوری که در این شرکتها، با حجم سرمایهگذاری بالغ بر دو هزار و 700 میلیارد تومان، 24 هزار نفر پرسنل متخصص فناوری اطلاعات در آنها مشغول به کار هستند. بر این اساس به لحاظ سرمایه انسانی و تجربیات موفق قبلی، توانمندی مناسبی در شرکتهای ایرانی برای پیادهسازی سیستمهای مدیریت منابع سازمان در شرکتهای صنعتی، معدنی و بازرگانی وجود دارد.
در ادامه این نشست روئین وثوق معاون اجرایی گروه چای دبش، به ایراد سخنرانی با موضوع "آنچه مدیران ارشد قبل از تصمیمگیری، انتخاب و پیادهسازی ERP باید بدانند" و ارائه تجربیات گوناگون در پیادهسازی ERP در شرکتهای تولیدی و بازرگانی پرداخت و پس از آن محسن لطیفی مدیرعامل شرکت مهندسی بهینه ایران و عضو هیئتمدیره انجمن آشنا، با معرفی ریسکهای اقتصادی که در حال حاضر شرکتهای تولیدی ایرانی با آنها مواجه هستند به تفصیل به معرفی راهکارهایی در خصوص بهبود تصمیمگیری با ERP برای کاهش ریسکهای اقتصادی پرداخت.
در بخش پایانی سخنرانیها نیز، محمد افتخارمنش مدیرفنی شرکت توسعه یکپارچه ایلیا با ارائه سخنرانی با موضوع "نقش ERP Analytics در شناسایی و کاهش ریسکهای اقتصادی"، به نتایج حاصل از پیادهسازی سیستمهای مدیریت منابع سازمانی و تحلیل اطلاعات به دست آمده در چگونگی تدوین و انتخاب بهترین سناریوهای فعالیت شرکتها در آینده پرداخت.
بر اساس گزارشی از شاتا، در پایان جلسه نیز پنل پرسش و پاسخ شرکتکنندگان با حضور علیرضا بزرگمهری دبیر و نایب رئیس انجمن و سخنرانان این نشست برگزار شد.
انتهای پیام//