مدیرعامل یک شرکت دانشبنیان گفت: تیم تحقیقاتی ما با استفاده از پوششهای نانو متری، راهکاری برای کاهش سایش و خوردگی قطعات مورد استفاده در صنایع مختلف شامل فولادسازی، معدن، حفاری، راهسازی و... ابداع کرده است.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین»، محسن عسکری پیکانی، پدیده سایش را یکی از معضلات فعلی صنایع مادر دانست و اظهار داشت: سایش و خوردگی به تدریج در پوششهای ضدسایش تغییرات زیادی ایجاد میکند، ولی نسل جدیدی از مواد که چند سالی است وارد بازارهای بزرگ جهانی شده است، میتوانند مقاومت به سایش و در نتیجه عمر قطعات را بسته به شرایط و کاربرد، تا چندین برابر افزایش دهند.
وی تمرکز این شرکت را بر روی تولید و توسعه فناوریهای مواد و همچنین ساخت و تولید تجهیزات ذکر کرد و افزود: هماکنون عمده فعالیت شرکت در زمینه توسعه و تولید سیم جوشهای توپودری بر پایه فولادهای نانوساختار متمرکز شده است.
مدیرعامل این شرکت دانشبنیان، طراحی آلیاژهایی بسیار سخت و با مقاومت به سایش بسیار بالاتر را از محصولات این شرکت نام برد که دارای لایههای سختپوشی (Hardfacing) باهدف افزایش طول عمر قطعات تولید شده است.
عسکری گفت: استراتژی اتخاذ شده در این مسیر، استفاده از جدیدترین فناوری طراحی آلیاژی با به کارگیری فناوری نانو در آن است.
وی اضافه کرد: این محصول به شکل سیمجوشهای توپودری در قطرهای مختلف توسط شرکت تولید شده و از طریق روش معمول جوشکاری (جوش CO2 یا همان MIG/MAG) بر روی قطعات صنعتی تحت سایش اعمال میشوند. صنایع فولادسازی، معدن، حفاری، راهسازی و... به عنوان کاربران اصلی این محصول شناخته میشوند.
بر اساس گزارشی از ایسنا، مدیرعامل این شرکت دانشبنیان با اشاره به نبود زیرساختهای مناسب صادراتی در کشور، خاطرنشان کرد: محصولات تولیدی ما در حد استانداردهای جهانی تولید میشود؛ اما تصمیمی به صادرات محصولاتمان نداریم؛ زیرا زیرساخت تولید در ایران به حدی مشکل دارد که تمامی وقت و توان خود را صرف حل مشکلات ایجادشده میکنیم.
انتهای پیام//