رئیس هیئتمدیره انجمن لوازم صوتی و تصویری ایران گفت: این روزها هر چند با توجه به نوسانات ارزی شاهد به هم ریختن عرضه و تقاضا در بازار لوازم خانگی هستیم، اما تولیدکنندگان با قدرت به ادامه کار پرداخته و در هفتههای آینده وضعیت بهتری را در گروههای مختلف لوازم خانگی شامل یخچال، لباسشویی، تلویزیون، ماشین ظرفشویی و اسپلیت شاهد خواهیم بود.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین»، علیرضا موسوی مجد اظهار داشت: یکی از مشکلات تولیدکنندگان لوازم خانگی تامین ارز مورد نیازشان است و به همین منظور خط اعتباری از سوی بانک مرکزی در نظر گرفته شده است.
وی افزود: وزارت صنعت، معدن و تجارت با گرفتن اعلام نیاز واحدهای تولیدی به ارز، پیگیری این موضوع و رفع مشکل است.
رئیس هیئتمدیره انجمن لوازم صوتی و تصویری ایران گفت: هرچند در ماههای گذشته بسیاری از شرکتها نسبت به افزایش قیمت محصولات خود با هماهنگی سازمان حمایت از مصرفکنندگان و تولیدکنندگان اقدام کردهاند اما برخی دیگر از شرکتها که همچنان با قطعات دپو شده و ارزی که در گذشته دریافت کرده بودند به تولید میپردازند؛ همچنان با قیمتهای قبلی محصولات خود را به فروش میرسانند.
موسوی مجد امیدواری کرد با تداوم تولید و عرضه تا پایان سال وضعیت بهتری را در سطح بازار و تعادل عرضه و تقاضا شاهد باشیم.
در سالهای گذشته کرهایها بازیگران اصلی این بازار بودند، به طوری که تنها سهم دو شرکت بزرگ سامسونگ و ال. جی از بازار کشورمان حدود ۶۰ درصد بوده است. با این حال دو شرکت یاد شده تحت فشارهای آمریکاییها پس از کش و قوسهای فراوان بازار کشورمان را ترک کردند.
با خروج شرکتهای بزرگ کرهای ال. جی و سامسونگ از کشورمان، شرکای داخلی آنها بیکار ننشستند و در فاصلهای که بیم خروج آنها از ایران وجود داشت، به فکر جایگزینی محصولات بهویژه در گروه یخچال فریزر و ماشین لباسشویی افتادند.
خروج کرهایها از ایران با تولد یک سری واحدهای جدید تولیدی در کشورمان همزمان شد که در مقیاس وسیع به تولید یخچال، لباسشویی، تلویزیون، ماشین ظرفشویی و اسپلیت اقدام کردند.
بر اساس گزارشی از ایرنا، اکنون ظرفیت تولید ۲۰ میلیون دستگاه انواع لوازم خانگی در کشور وجود دارد و برای امسال تولید ۱۲ میلیون انواع لوازمخانگی هدفگذاری شده است.
انتهای پیام//