رئیس سازمان نظام مهندسی معدن در مراسم تفاهمنامه همکاری بین مرکز صادرات روسیه و سازمان نظام مهندسی معدن ایران گفت: موضوع تفاهمنامه شامل همکاری بین طرفین در راستای تسهیل و پشتیبانی معادن و مجموعههای معدنی ایران جهت اجرای بهتر و توانمندسازی آنها توسط فناوریهای شرکت روسی برای دانستن ظرفیتها، تجهیزات، ماشینآلات و کسب دانش در مراحل مختلف معدنکاری مانند استخراج، گودبرداری، فرآوری، دورههای آموزشی HSEE، انتقال فناوری، پروژههای آزمایشی دوجانبه و مواردی از این قبیل که منجر به پیشرفت و همچنین توسعه بخش معدنی ایران میشود.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین» و به نقل از روابط عمومی سازمان نظام مهندسی معدن، در ابتدای جلسه پاول بوخانوف نماینده صادرات روسیه در ایران که یک سازمان صد درصد دولتی است، از ایجاد این ارتباط ابراز خرسندى کرد.
در ادامه تقی نبئی رئیس سازمان نظام مهندسی معدن اظهار داشت: این تفاهمنامه که برای همکارى دو جانبه بین ایران و روسیه است. در واقع میتواند در بخش اکتشاف تا فرآورى همکاریهای دو جانبه داشته باشد.
وى افزود: نظام مهندسی معدن بزرگترین تشکل کشور است و بیش از ۴۱ هزار نفر عضو حقیقی از لیسانس تا دکتری از دانشگاههاى داخلی و خارجی دارد.
رئیس سازمان نظام مهندسی معدن گفت: در حال حاضر بیش از دو هزار عضو حقوقى داریم و در ۳۱ استان سازمان نمایندگی دارد.
نبئی تصریح کرد: این سازمان امیدواری زیادی به این تفاهمنامه دارد. ایران در بخش اکتشاف در عمق و فرآوری مواد معدنی همانطوری که سیاست کشور، جلوگیری از صادرات مواد خام است، استقبال خوبی میکند و مرکز صادرات روسیه در این بخش میتواند کمک شایانی کند و همین امر باب همکاریهای بیشتر را فراهم میآورد.
در ادامه نیز بوخانوف با اشاره به حوزه ماشینآلات عنوان کرد: تسهیلات در چارچوب این قرارداد پیشبینى شده است.
وی افزود: ما امروز هم تجهیزات روسی داریم و هم تجهیزات تحت لیسانس که می توان از آنها استفاده کرد.
نماینده صادرات روسیه در ایران گفت: یک برنامه ویژه از سوى دولت روسیه داریم که از تجهیزات مدرن و پیشرفته برخوردار است و برای صادرات حمایت کامل میکند.
بوخانوف تاکید کرد: اگر تجهیزات روسیه ساخت ما وارد شود میتوانیم تسهیلات بانکى با بهرهاى کمتر از بهرههای اروپایی ارائه دهیم. در واقع یک لیستى شامل دو هزار و ٥٠٠ تجهیزات است که اگر در این لیست باشند، دولت حمایت میکند.
همچنین پاول بوخانوف در پاسخ به خبرنگاران درباره ایجاد نمایندگى فروش برندها در ایران، بیان کرد: ١٠٠ درصد شرکت هاى روسى علاقمند به این موضوع بوده و آماده توسعه کسب و کار هستند تا خدمات هم ارائه شود. البته مشکل اصلى ما ارتباط درست است که ایجاد نشده است. این تفاهمنامه مىتواند ارتباط بالقوه را بالفعل کند.
وى در پایان خاطرنشان کرد: باید این ارتباط را نرمتر و راحت از گذشته کرد.
انتهای پیام//