محمد هیزمبر مدیر متالوژی و تولید فولاد اکسین گفت: ورق cryogenic ارزش افزوده بسیار بالایی دارد که قبلا در کشورهای اروپایی و کرهای تولید شد و برای اولین بار است که در خاورمیانه مهندسان فولاد اکسین تولید آن را به دست گرفتهاند، در همین خصوص موافقتنامه همکاری جهت بومیسازی فناوری و دستیابی به دانش فنی بین فولاد اکسین، فولاد مبارکه، فولاد اسفراین، ایمیدرو، و جهاد دانشگاهی منعقد شده تا هرچه زودتر این محصول را وارد چرخه صنعت نفت و گاز کشور کنند.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین» و به نقل از روابط عمومی شرکت فولاد اکسین خوزستان، نخستین جلسه کارگروه فنی تولید ورقهای فولادی کرایوژنیک با حضور نمایندگان ایمیدرو، جهاد دانشگاهی واحدهای تهران و مشهد و شرکت فولاد اکسین خوزستان در ایمیدرو برگزار شد.
در این نشست حسن یونسیان، مشاور رئیس هیئتعامل ایمیدرو در امور بومیسازی در جلسه کارگروه فنی تولید ورقهای فولادی کرایوژنیک گفت: این نوع ورق موردنیاز صنعت نفت است، تاکنون وارداتی بوده و بومیسازی و ساخت ورق یادشده، از خروج بخش قابل توجهی ارز از کشور جلوگیری میکند.
یونسیان تصریح کرد: هماهنگی مناسبی بین اعضای زنجیره تولید (شرکتهای فولاد مبارکه، فولادکسین و فولاد اسفراین) و جهاد دانشگاهی شکل گرفته و به زودی با تشکیل کمیته فنی متشکل از این اعضا، به زودی موافقتنامه منعقد شده بین اعضا، به قرارداد تبدیل میشود.
پیش از این محمد هیزمبر مدیر متالوژی و تولید فولاد اکسین از تولید محصولات cryogenic برای اولین بار در خاورمیانه، توسط مهندسین فولاد اکسین خوزستان خبر داده بود، و اظهار داشت: ۱۰۰ درصد توانایی تولید و بومیسازی ورق cryogenic در فولاد اکسین وجود دارد که دستگاه نورد و عملیات حراررتی آن موجود است و بعد از نیازسنجی وزارت نفت و تشکیل کارگروه و دعوت از برخی شرکتهای فولادی برای ارسال اسلب، فولاد اکسین تولید آن را اغاز خواهد کرد.
وی افزود: ورق cryogenic ارزش افزوده بسیار بالایی دارد که قبلا در کشورهای اروپایی و کرهای تولید شد و برای اولین بار است که در خاورمیانه مهندسین فولاد اکسین تولید آن را بدست گرفتهاند، در همین خصوص موافقتنامه همکاری جهت بومیسازی فناوری و دستیابی به دانش فنی مابین فولاد اکسین، فولاد مبارکه، فولاد اسفراین، ایمیدرو، و جهاد دانشگاهی منعقد شده تا هرچه زودتر این محصول را وارد چرخه صنعت نفت و گاز کشور کنند.
گفتنی است این محصول، در ساخت مخازن ذخیره و تحت فشار اکسیژن، نیتروژن و سایر گازهای مایع شده (نظیرLNG و LPG) به کار میرود.
انتهای پیام//