با هدف عمل به مسئولیتهای اجتماعی؛
تامین تمام اکسیژن مورد نیاز بیمارستانهای نیشابور توسط فولاد خراسان
مدیرعامل مجتمع فولاد خراسان ضمن ابراز امیدواری نسبت به ریشهکن شدن سریعتر کوید ١٩، گفت: این شرکت نیاز بیمارستان ٢٢ بهمن نیشابور به اکسیژن مایع را برای یک سال برطرف میکند.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین» و به نقل از روابط عمومی فولاد خراسان، کسری غفوری با بیان اینکه مجتمع فولاد در راستای اهداف انساندوستانه و ایفای رسالت اجتماعی خود، کادر درمان را تنها نگذاشته و در کنار متولیان نظام سلامت برای غلبه بر اپیدمی کرونا ایستاده است، اظهار داشت: با توجه به افزایش نیاز علوم پزشکی نیشابور به اکسیژن برای مراقبت و درمان بیماران مبتلا به کوید١٩، این شرکت برنامهریزی کرده است تا از محل اکسیژن تولیدی در واحد «اکسیژن و هوای فشرده» فولاد خراسان، نیاز نیشابور به این ماده حیاتی را برای یک سال به طور رایگان تامین کند تا بیمارستاهای شهرستان دچار کمبود این ماده حیاتی نباشد و کادر درمان که این روزها درگیر مسائل مختلف مرتبط با شیوع کرونا هستند، از این بابت دغدغهای نداشته باشند.
گفتنی است از ابتدای امسال این مجتمع بیش از یک هزار تن اکسیژن به بیمارستانهای نیشابور، مشهد و تربت حیدریه ارسال کرده است.
مدیرعامل مجتمع فولاد خراسان از اسفند ١٣٩٨ با تشکیل «کمیته مقابله با کرونا» در این شرکت، علاوه بر اتخاذ راهکارهای پیشگیری از شیوع کرونا در مجتمع، اقداماتی همچون تامین تجهیزات حفاظت فردی کادر درمان، مواد ضدعفونیکننده و نیز کمک به آسیب دیدگان شیوع کرونا را در دستور کار قرار داده است.
انتهای پیام//