وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد: تاکنون ۱۱ میز تعمیق ساخت داخل با میزان کاهش ارزبری یک هزار و ۴۵ میلیون یورویی برگزار شده است.صرفهجویی در منابع ارزی کشور، رونق تولید و اشتغالزایی بیشتر نیز از دستاوردهای این میزهای تخصصی بوده است.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین»، روز یکشنبه وزارت صنعت، معدن و تجارت برگزاری میزهای ساخت داخل برای تامین محصولات، تجهیزات و ملزومات مورد نیاز حوزه صنعت و معدن با استفاده از توان تولیدکنندگان داخلی را برای قطع هر گونه وابستگی و خودکفایی در دولت «تدبیر و امید» در دستور کار قرار داد.
کاهش ارزبری و صرفهجویی در منابع ارزی کشور، رونق تولید و اشتغالزایی بیشتر، از دستاوردهای این میزهای تخصصی بوده است که در قالب نهضت ساخت داخل در دولت تدبیر و امید پیگیری و انجام شد.
تاکنون ۱۱ میز تعمیق ساخت داخل با میزان کاهش ارزبری یک هزار و ۴۵ میلیون یورویی برگزار شده است. از این میزان ۱۴۳ میلیون یورو سهم تجهیزات نفت، گاز و پتروشیمی بوده است.
همچنین کاهش ارزبری حوزه خودرو و موتورسیکلت ۳۴۱ میلیون یورو و کاهش ارزبری در صنعت فولاد و مس نیز ۴۴۳ میلیون یورو شده است.
به همت تلاشگران عرصه صنعت و معدن، پس از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران شاخص های صنعتی و معدنی ارتقای قابل توجهی پیدا کرد و با برنامهریزیهای انجام شده به سمت خودکفایی در محصولات مورد نیاز وارداتی و قطع وابستگیها حرکت کردیم.
تعداد واحدهای صنعتی در سال ۵۷ و در ابتدای انقلاب یک هزار و ۵۰۳ واحد بود که در تیرماه امسال به ۷۱ هزار و ۹۹۸ واحد رسیده است.
همچنین تعداد معادن فعال در ابتدای انقلاب ۱۹۵ معدن بوده که در تیرماه امسال به ۶ هزار و ۱۰۷ معدن ارتقا یافته است.
بر اساس گزارشی از ایرنا، تعداد واحدهای صنفی نیز از ۳۵۰ هزار واحد در ابتدای انقلاب به دو میلیون و ۷۶۱ هزار واحد در تیرماه ۹۹ ارتقا یافته است.
انتهای پیام//