قائم مقام ایمیدرو گفت: استراتژی این سازمان در همکاری با سازمانها و مراکز علمی، تبدیل تفاهمنامهها به قرارداد است. تفاهمنامههای ایمیدرو در حوزههای اکتشاف، پژوهش و زیرساخت، به قرارداد تبدیل شده و در حال پیگیری است.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین» و به نقل از روابط عمومی ایمیدرو، عباس نعیمی در نشست پایش «تفاهمنامهها و قراردادهای مرتبط» ایمیدرو اظهار داشت: تفاهمنامههای این سازمان در حوزههای آموزش، پژوهش و فناوری، ایمنی و محیط زیست، اکتشاف، زیرساخت پیگیری میشود.
وی گفت: ایمیدرو در حوزه پژوهش با دانشگاههای امام خمینی(ره)، امیرکبیر، تهران، اصفهان، بیرجند و سازمان نظام مهندسی معدن تفاهمنامه امضا کرده است.
عضو هیئتعامل ایمیدرو افزود: از جمله این تفاهمنامهها میتوان به مطالعه عملیات جذب طلا و نقره از محلول سیانیدی توسط مواد گرافنی و امکانسنجی جایگزینی به جای کربن فعال، بروزآوری و بهینهسازی عملیات انفجار در معدن سنگ آهک پیربکران و مدلسازی توزیع کانسار طلا با استفاده از دادههای اکتشافی و هوش مصنوعی اشاره کرد.
نعیمی با اشاره به تفاهمنامههای مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی ایران (مجموعه تحت پوشش ایمیدرو)، عنوان کرد: افزایش بازیابی طلا از کانسنگ زرشوران با بهبود شرایط فرآیند اکسیداسیون در مقیاس آزمایشگاهی و بنچ بر مبنای خواصسنجی نمونه معرف معدن و مطالعه فرآوری بیتومین (قیر طبیعی) به منظور کاهش گوگرد و خاکستر و تولید آسفالت ویژه از جمله تفاهمنامههایی است که در این مرکز در حال انجام است.
وی افزود: در حوزه زیرساخت تفاهمنامههای مهمی همچون ایجاد بازارچه صنعت سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی در مشهد و اصفهان، تامین مالی احداث باند دوم جاده سنگان-خواف- رشتخوار- تربت و احداث خط ریلی دوم محور سنگان-تربت- جندق-بافق، پایش میشود.
قائم مقام ایمیدرو ضمن اشاره به اولویت قراردادن «اکتشاف» در این سازمان و همکاری با سایر سازمان ها، گفت: در این زمینه تفاهمنامههایی با سازمانهای انرژی اتمی، فضایی و زمین شناسی به امضا رسیده است تا برنامههای ایمیدرو در این حوزه تا رسیدن به حصول نتیجه دنبال شود.
نعیمی تصریح کرد: از جمله این تفاهمنامهها که به قرارداد تبدیل شده است میتوان به قرارداد اکتشاف در آنومالی ساغند و قرارداد ژئوفیزیک هوایی پهنه زاهدان سفیدابه اشاره کرد.
انتهای پیام//