سازمان برنامه و بوجه بر اساس هدف تعریف شده برای پروژههای اقتصاد مقاومتی در بخش صنعت و معدن اشتغال ۲۷۰ هزار نفر را پیشبینی کرده که بیش از ۲۶ درصد کل اشتغال را در برمیگیرد. کل اشتغال پیشبینی شده در چارچوب پروژههای اقتصاد مقاومتی اولویتدار در دو سطح ملی و استانی برای سال ۹۹ بالغ بر یک میلیون و ۳۲ هزار و ۹۶۲ نفر است.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین»، بر پایه جداول آماری مربوطه پروژههای اقتصاد مقاومتی اولویتدار در دو سطح ملی و استانی برنامه تولید و اشتغال گسترده و مولد برای امسال تعداد ۸۳ پروژه پیشبینی شده که توسط ۱۹ دستگاه مجری به مورد اجرا گذاشته میشود.
بر اساس خلاصه اطلاعات مربوط به برنامههای تولید و اشتغال در قالب یکی از بندهای تبصره ۱۸ قانون بودجه برای بخش صنعت و معدن میزان اشتغال ۲۷۰ هزار و یک نفر پیشبینی شده و تسهیلات از محل منابع داخلی موسسه عامل رقم بیش از ۱۰۰ هزار و ۶۴۹.۵ میلیارد ریال در نظر گرفته شده و تسهیلات صندوق توسعه ملی نیز به همین میزان مورد نظر است.
برابر آمار مورد بررسی کمک بلاعوض از محل تبصره ۱۸ قانون بودجه امسال به میزان ۴۶۶ میلیارد ریال است و یارانه سود تسهیلات پیشبینی شده در قالب تبصره یاد شده ۱۰ هزار و ۲۱۱ میلیارد ریال تخصیص یافته و در جمع منابع تبصره ۱۸ رقم ۱۰ هزار و ۶۷۷ میلیارد ریال را نشان میدهد.
مجموع منابع اختصاص یافته شده از تبصره ۱۸ به میزان چهار هزار و ۱۷۷ میلیارد ریال است که تخصیص ۳۹ درصد منابع را ثبت کرد.
کل اشتغال پیشبینی شده در چارچوب پروژههای اقتصاد مقاومتی اولویتدار در دو سطح ملی و استانی برای سال ۹۹ بالغ بر یک میلیون و ۳۲ هزار و ۹۶۲ نفر است.
همچنین کل تسهیلات از محل منابع داخلی موسسه عامل ۲۹۶ هزار و ۷۵ میلیارد ریال، تسهیلات صندوق توسعه ملی ۱۹۶ هزار و ۸۵۵ میلیارد ریال و کمک بلاعوض به میزان ۲۵ هزار و ۸۸۶ میلیارد ریال ثبت شده و یارانه سود تسهیلات هم به میزان ۱۹ هزار و ۸۹۷ میلیارد ریال است.
علاوه براین در بخش وجوه اداره شده از محل تبصره ۱۸ نیز ۳۰ هزار و ۱۸۶ میلیارد ریال تخصیص یافته و جمع منابع تبصره ۱۸ بالغ بر ۷۵ هزار و ۹۶۹ میلیارد ریال و مجموع منابع اختصاص یافته شده از محل تبصره ۱۸ به رقم ۳۱ هزار و ۶۰۸ میلیارد ریال رسید که ۴۲ درصد برای اجرای برنامهها تخصیص یافته است.
خلاصه اطلاعات مربوط به میزان تخصیص منابع به برنامههای مورد تفاهم در بخش صنعت و معدن که بیستم آذر 97 انجام شد، مبلغ اختصاص یافته از منابع تبصره 18 برابر با 10 هزار و 677 میلیارد ریال و میزان تخصیص یافته چهار هزار و 177 میلیارد ریال که تخصیص 39 درصدی دارد.
همچنین منابع تجهیز شده از محل سپردهگذاری ریالی صندوق توسعه ملی میزان سپردهگذاری برنامهریزی شده برای برنامههای حوزه صنعت و معدن 100 هزار و 650 میلیارد ریال که میزان سپردهگذاری برای سال 97 رقم 9 هزار میلیارد ریال و در سال 98 به 46 هزار و 200 میلیارد ریال رسید که در مجموع سپردهگذاری 55 هزار و 200 میلیارد ریال را نشان میدهد.
بر اساس گزارشی از ایرنا، خلاصه عملکرد برنامههای تولید و اشتغال مورد تفاهم از نظر جذب منابع صنعت و معدن 51 هزار و 128 میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شده که منابع جذبی در قالب یکی از بندهای تبصره 18 در زمینه کمک بلاعوض 132 میلیارد ریال و یارانه سود تسهیلات هم یکهزار و 875 میلیارد ریال است.
انتهای پیام//