ساخت و طراحی سازههای دریایی نفت و گاز در مجموعه ایزوایکو با دستان توانمند کارشناسان ایرانی، تجهیزات مهندسی، محاسبات دقیق طراحی، بارگیری، نصب و راهاندازی میشود. این در حالی است که ایران در زمینه تولید گریدهای خاص محصولات فولادی مسیر خودکفایی را طی میکند.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین»، حمید رضاییان اصل مدیرعامل شرکت ایزوایکو در گفت و گویی اظهار داشت: سکوی هفت و هشت هندیجان ازجمله سکوهایی است که 99.5 درصد آنها در خشکی و کارگاه ساخته میشود و 0.5 درصد باقیمانده با بارگیری این سکو بر روی بارج انجام و در دریا نصب و به بهرهبرداری می رسد.
وی با بیان اینکه ایزوایکو توانسته رکوردار ساخت سکوهای نفتی و گازی در خاورمیانه باشد و با وجود نیروهای بومی و تواتمند هر روز بر موفقیتهای این مجتمع عظیم افزوده خواهد شد، گفت: ایزوایکو بزرگترین سکوساز کشور است که توانسته با ساخت و بهرهبرداری از سکوهای هندیجان روزانه ۳۳ هزار و ۵۰۰ بشکه نفت را بر تولیدات نفتی کشور بیفزاید.
مدیرعامل شرکت ایزوایکو افزود: با تداوم پروژههای ساخت سکوهای نفتی قادر هستیم نیروهای بیشتری را جهت اشتغالزایی در این مجتمع بزرگ صنایع دریایی جذب کنیم خوشبختانه اکنون موفق به جذب ۱۵۰ نیروی متخصص در این حوزه هستیم.
رضاییان اصل با اشاره به اینکه سکوهای دیگری نیز در ایزوایکو در حال آماده شدن هستند و این مجموعه قادر به ساخت سکوهای نفتی بیشتری با آخرین تکنولوژیهای روز دنیا است، تصریح کرد: هزینه ساخت سکوهای نفتی هندیجان ۴۵ میلیون یورو است که ساخت آن در کشور ۴۵ درصد ارزانتر از مشابه خارجی آن است.
وی ادامه داد: این مجموعه توانایی اقداماتی همچون ساخت سازههای نفت و گاز به صورت ساحلی و فراساحلی، ساخت سازههای نفتی تجهیزشده همراه با ماشینآلات مدرن، به آباندازی سکوهای فراساحل تا وزن ۸۰۰ تن و ساخت و تعمیر انواع سکوهای شناور را دارد.
بر اساس گزارشی از ایسنا، مدیرعامل شرکت ایزوایکو ضمن اینکه خوشبختانه طی امروز توانستیم با موفقیت این سکوها را جهت نصب به مقصد هندیجان بارگیری کنیم، خاطرنشان کرده است: مجتمع کشتیسازی و صنایع فراساحل ایران با هزار و ۱۰۰ هکتار وسعت، در ۳۷ کیلومتری بندرعباس واقع شده است.
انتهای پیام//