روز سهشنبه 23 دی ماه، قیمت آلومینیوم در LME نسبت به روز معاملاتی قبل، یعنی دوشنبه 22 دی ماه، با افزایش 17.5 دلاری، به دو هزار و 25 دلار و 50 سنت رسید.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین»، همانطور که در نمودار 1 مشاهده میشود، قیمت آلومینیوم در بورس فلزات لندن، دیروز سهشنبه 23 دی ماه، نسبت به آخرین معاملات انجام شده (دوشنبه 22 دی ماه)، 0.9 درصد، معادل 17.5 دلار رشد داشت. به گونهای که در دوشنبه 22 دی ماه، آلومینیوم دو هزار 8 دلار به ازای هر تن قیمتگذاری شد و قیمت آن دیروز به دو هزار و 25 دلار و 50 سنت به ازای هر تن رسید.
همچنین روز سهشنبه 23 دی ماه، قیمت آلومینیوم در بورس فلزات لندن نسبت به هفته قبل، افت ناچیز 0.1 درصدی معادل دو دلار کاهش داشته و از قیمت دو هزار و 27 دلار و 50 سنت به ازای هر تن به دو هزار و 25 دلار و 50 سنت به ازای هر تن رسیده است.
میانگین موجودی این فلز در انبارهای بورس فلزات لندن نیز با 26 هزار و 425 تن کاهش از یک میلیون و 324 هزار و 500 تن در هفته گذشته به یک میلیون و 298 هزار و 75 تن در هفته اخیر رسیده است.

انتهای پیام//