رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری در نشست بررسی وضعیت زنجیره ارزش صنایع لوازم خانگی بر همافزایی عوامل اجرایی برنامههای توسعه صنعت لوازم خانگی با رویکرد زنجیرهای تاکید کرد.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین» و به نقل از شاتا، علی آقامحمدی در نشست هماندیشی بررسی وضعیت زنجیره ارزش صنایع لوازم خانگی که با حضور تشکلهای تخصصی و تعدادی از صنعتگران پیشران برگزار شد، با اشاره به ضرورت تدوین دورنمایی برای توسعه صنعت لوازم خانگی به عنوان یکی از صنایع راهبردی، اظهار داشت: باید برنامه ملی برای افزایش ظرفیت تولید و توسعه صادرات در بازارهای هدف طراحی شود و این نیازمند برگزاری جلسات کارشناسی بین صاحبان این صنایع با تشکلهای تخصصی است.
وی با تاکید بر ضرورت توقف مونتاژکاری و تجمیع تقاضا برای ایجاد ظرفیتهای اقتصادی خاطرنشان کرد: با طراحی برنامه اجرایی برای توسعه این صنعت ، هدفگذاری برای توسعه صادرات، قابلیت اجرایی خواهد داشت.
رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری همچنین بر ضرورت اتحاد و وحدت بین عوامل اجرایی برنامههای توسعه صنعت لوازم خانگی با رویکرد زنجیرهای تاکید و تصریح کرد: با احصای پتانسیلها و ظرفیتها و همچنین چالش های پیش روی می توانید مسیر مشخصی را برای توسعه این صنعت ترسیم نمایید.
آقامحمدی با تاکید بر ضرروت همکاری مشترک بین برندها و سایر بخشهای این زنجیره صنعتی اعم از قطعه سازان،قالبسازان و... بیان کرد: فعالیت مشترک و همکاری مدام بر سر منافع جمعی باعث میشود در این بازار صاحبان صنایع دوام بیاورند.
وی افزود: این وضع خوب نیست که اقدام انفرادی صورت بگیرد و ما در این جلسه به دنبال این هستیم که به یک کار جمعی و مشترک برای تولید و صادرات برسیم.
رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری با تاکید بر توسعه سرمایهگذاری برندهای بزرگ گفت: الان بانک مرکزی و وزارت صمت پای کار هستند تا به کمک همه تولیدکنندگان این صنعت بیایند.
آقامحمدی با بیان اینکه لازم است یک استراتژی بلند مدت برای رسیدن به یک هدف ایدهآل طراحی کرد، عنوان کرد: باید ابتدا برنامه مورد نظر مورد تفاهم قرار گیرد و نهایتا نرخ رشد برای این بخش مشخص شود و تقسیم کار صورت گیرد. موضوعاتی که برعهده سیاستگذاران ودولت خواهد بود، مورد پیگیری قرار میگیرد و صنعتگران هم مطابق برنامه عملیاتی افزایش تولید را محقق خواهند کرد.
وی اضافه کرد: صنایع لوازم خانگی باید حداکثر استفاده از ظرفیتهای موجود در کشور، بهبود بازار و ... را در دستور کار قرار بدهند تا بتوانیم علاوه بر تامین بازار داخلی، بازارهای صادراتی را توسعه داده و میزان صادرات محصولات لوازم خانگی به بیش از یک میلیارد دلار افزایش دهیم.
رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری در پایان ابراز امیدواری کرد: با طراحی برنامه استراتژیک در صنعت لوازم خانگی، نگاه توسعهای در کل زنجیره صنعتی شکل خواهد گرفت و کل زنجیره درکنار هم و با هم توسعه پیدا خواهند کرد.
گفتنی است که سلسله نشستهای هماندیشی بررسی وضعیت زنجیره ارزش صنایع لوازم خانگی با بررسی رویکردهای جهش تولید و توسعه صادرات این صنعت به میزبانی معاونت امور صنایع برگزار شد.
انتهای پیام//