قیمت جهانی طلا در معاملات امروز، پنجشنبه 22 مهر ماه، تحت تاثیر افت ارزش دلار و افت سود اوراق قرضه آمریکا به بالاترین سطح یک ماه اخیر رسید.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین»، قیمت جهانی طلا در معاملات امروز، پنجشنبه، تحت تاثیر افت ارزش دلار و افت سود اوراق قرضه آمریکا به بالاترین سطح یک ماه اخیر رسید.
قیمت خرید نقدی هر اونس طلا در بورس لندن، اسپاتگلد، تا ساعت ۷:۲۲ به وقت تهران، بدون تغییر نسبت به قیمت بسته شده دیشب، در یک هزار و 793 دلار و 72 سنت باقی ماند. قیمت این شاخص در معاملات دیشب برای چند لحظه به یک هزار و 795 دلار و 81 سنت رسید. این بالاترین قیمت طلا از ۱۶ سپتامبر تا کنون به حساب میآید.
قیمت پیشخرید هر اونس طلای آمریکا ۰.۱ درصد نسبت به قیمت بسته شده دیشب افت کرد و به یک هزار و 792 دلار و 20 سنت رسید.
بر اساس گزارشی از مهر، آنچه باعث شد قیمت جهانی طلا تقویت شود این بود که شاخص دلار ۰.۵ درصد در برابر ارزهای مهم جهان افت کرد و از بالاترین سطح یک ساله خود پایین آمد تا قیمت طلا برای دارندگان ارزهای غیر دلاری کاهش یافته و تقاضا برای خرید آن بالا برود.
همچنین سود اوراق قرضه آمریکا از بالاترین سطح چهار ماهه خود بازگشت و باعث شد نگهداری طلا به عنوان یک سرمایه غیر سودده به صرفهتر باشد.
انتهای پیام//