مدیرعامل شرکت فولاد سهند میثم گفت: متاسفانه وضعیت بازار فولاد به حدی آشفته است که مشتریان حاضر به خرید شمش فولادی با قیمت قراضه آهنی نیز نیستند و با توجه به کاهش تقاضا در بازار، برای بهبود اوضاع و رفع مشکلات باید کفشهای آهنین پوشید.
مدیرعامل شرکت شمشریزان تابان غرب گفت: متاسفانه علیرغم اینکه محدودیتهای انرژی به کابوس بیپایان فولادسازان بدل شده است، به تازگی واحدهای تولیدی با قیمتهای نجومی انرژی به ویژه گاز مواجه شدهاند که همچون سدی در برابر پیشرفت آنها به شمار میآید.
بر اساس گزارشی از انجمن جهانی تولید فولاد، تولید فولاد ایران در 6 ماهه نخست سال 2022 با 10.8 درصد کاهش، به 13.6 میلیون تن رسیده است.
مدیرعامل شرکت فولاد تابان کویر گفت: بازار فولاد ایران پیوسته درگیر تصمیمها و صدور دستورالعملهای ناگهانی و یکشبه دولتمردان شده، به طوری که چالشهای این صنعت منجر به دلسرد شدن تولیدکنندگان شده است.
مدیرعامل شرکت فرآوری پیروان غدیر یزد مطرح کرد:
مدیرعامل شرکت فرآوری پیروان غدیر یزد گفت: اکنون که بازار فولاد با توجه به افزایش اختلاف قیمت آهن اسفنجی و شمش فولادی، در وضعیت مناسبتری نسبت به فروردین و اردیبهشت ماه قرار دارد اما قطعی برق مانع تداوم تولید شده و از رونق بازار شمش فولادی کاسته است.
مدیرعامل شرکت صنایع ذوب آذرخش:
مدیرعامل شرکت صنایع ذوب آذرخش گفت: متاسفانه طی دو ماه اخیر به دلیل قطعی برق و رکود در بازار فولاد، تولید شمش فولادی با مشکل مواجه شده است و در این شرایط قادر به برنامهریزی و اولویتبندی فعالیتها حتی در کوتاهمدت نیستیم.
مدیرعامل شرکت لوله و اتصالات چدنی (کلاچ) مطرح کرد:
مدیرعامل شرکت لوله و اتصالات چدنی (کلاچ) گفت: علیرغم اینکه سالهای طولانی بر چشمانداز تولید 55 میلیون تن در سال در افق 1404 تمرکز شده بود اما به دلیل برخی سیاستگذاریها و دخالت دستهای پشت پرده، رسیدن به این چشمانداز غیرممکن شده و تلاطمهای زیادی در بازار فولاد به وجود آمده است.
رئیس هئیت مدیره شرکت فولاد آذران گستر تبریز گفت: دولت با اعمال بخشنامهها و دستورالعملهای متعدد و دخالت در بازار، رمقی برای تولیدکنندگان بخش خصوصی باقی نگذاشته است.
مدیرعامل شرکت ره پویان نوین راه ابریشم مطرح کرد:
مدیرعامل شرکت ره پویان نوین راه ابریشم با تاکید بر ضرورت توجه دولت به بخش خصوصی، گفت: تولیدکنندگان فولاد هر سال در ابتدای فصل تابستان منتظر اعمال خاموشی و کاهش تولید هستند و گویا کابوس قطعی برق برای این صنعت تمامی ندارد.
مدیرعامل شرکت ذوب آذران کاوه، کمبود نیروهای انسانی متخصص در زمینه عیبیابی، تعمیر و سرویس دستگاهها را یکی از چالشهای تولیدکنندگان عنوان کرد و گفت: برای تعمیر دستگاه تولیدی خود مجبور به وارد کردن نیروی متخصص و کارآمد از کشور ترکیه هستیم.
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران به تشریح جزئیات جلسه صمت و تشکلها پرداخت و گفت: مقرر شد جلسات اختصاصی برای بررسی مسائل هر یک از رستههای فولادی به خصوص رستههایی همچون کارخانههای ذوب القایی که مشکلات بیشتری دارند، با حضور وزیر صمت ادامه یابد.
عضو هیئت مدیره شرکت فولاد و چدن بهمن آسیا مطرح کرد:
عضو هیئت مدیره شرکت فولاد و چدن بهمن آسیا گفت: با توجه به مشکلات روزافزون صنعت فولاد، متاسفانه فولادسازان با 30 درصد ظرفیت خود اقدام به تولید محصولات میکنند و از 15 خرداد ماه تا 15 شهریور ماه به اجبار با محدودیتهای جدی برق مواجه هستند.
مدیرعامل شرکت ذوب آهن آسیا مطرح کرد:
مدیرعامل شرکت ذوب آهن آسیا گفت: دخالت مستقیم دولت در قیمتگذاری مواد اولیه و بازارها، منجر به افزایش نوسان قیمت در بازارها میشود و این سیاستگذاریهای غلط دولت، موجب بیثباتی بازار فولاد شده است.
چین با تولید 8.7 برابری فولاد نسبت به هند، طی سال 2021 در رتبه نخست قرار گرفته و نکته قابل تامل دیگر این است که 6 شرکت بزرگ فولادی جهان، چینی هستند.
نهمین دوره بازدید از پروژههای شرکت میدکو در سال 1401 توسط علیاصغر پورمند، مدیرعامل میدکو، از ...
مرکز نوآوری نوین آمپر به منظور جذب طرحهای نوآورانه در حوزه حمل و نقل هوشمند و ...
مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبانور با موضوع استماع گزارش هیئت مدیره ...
جلسه هماندیشی تیم رهبری گروه فولاد خوزستان با حضور «امین ابراهیمی، مدیرعامل»، «رضا طاهری، رئیس هیئت ...
مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت آهن و فولاد ارفع با حضور اعضای هیئت رئیسه در 28 ...
نخستین همایش «بوکسیت، آلومینا، آلومینیوم و توسعه پایدار» به همت شرکت آلومینای ایران برگزار شد. ...
کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری و تحلیلی فلزات آنلاین بوده و استفاده از مطالب با ذکر منبع آزاد است.