بر اساس آمارهای گمرکی منتشر شده در ماه مارس 2022، چین حدود 10 هزار تن آلومینا به روسیه صادر کرده که این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته، 90 برابر شده است.
شرکت «روسال» که برترین تولیدکننده آلومینیوم در جهان در خارج از مرزهای چین است، ارسال محمولههای آلومینا از پالایشگاه نیکولایف خود را با ظرفیت سالانه یک میلیون و 75 هزار تن در نزدیکی بندر میکولایف در اوکراین متوقف کرد که این امر باعث تشدید اختلالات در بازار آلومینا و آلومینیوم شده است.
تولید جهانی آلومینا در ماه دسامبر سال ۲۰۲۱، به ۱۱ میلیون و 629 هزار تن رسید و در نهایت تولید جهانی آلومینا در سال ۲۰۲۱، به ۱۳۸ میلیون و122 هزار تن ثبت و همچنین تولید روزانه آلومینا نیز در ماه دسامبر ۳۷۵ هزار و یک تن اعلام شد.
امروز چهارشنبه 28 مهر ماه، 75 تن هیدروکسید آلومینیوم شرکت آلومینای ایران در تالار مچینگ بورس کالا معامله شد.
روند تولید پودر آلومینا در جهان؛
تولید پودر آلومینا در جهان در ماه فوریه، 10 میلیون و 420 هزار تن برآورد شده که نسبت به ماه پیش از آن رشد چشمگیری داشته است؛ به نحوی که میزان تولید پودر آلومینا در جهان در ماه ژانویه 10 میلیون و 164 هزار تن بود و در مدت یک ماه، افزایش 3 درصدی را شاهد هستیم. این میزان نسبت به مدت زمان مشابه در سال گذشته که 10 میلیون و 304 هزار تن بود، یک درصد رشد داشته است.
مدیرعامل شرکت آلومینای ایران اعلام کرد:
مدیرعامل شرکت آلومینای ایران اعلام کرد: این شرکت برای ارتقای بهرهوری، 14 پروژه اجرا کرده است و در این بخش، دو پروژه مشتمل بر دستیابی به بهترین روش رسوبزدایی شیمیایی پیشگرمکنهای واحد انحلال (بهرهوری انرژی) و افزایش راندمان انرژی تابشی مشعل کوره انحلال توسط شرکت آلومینای ایران اجرایی شده است.
مدیرعامل شرکت آلومینای ایران در گفتوگو با «فلزات آنلاین»:
تولید آلومینیوم در کشور همواره با چالشها و موانع بیشماری مواجه است. چنانچه تولیدکنندگان شمش آلومینیومی در زمینه تامین مواد اولیه و به خصوص آلومینا، مشکلات متعددی داشتهاند. این چالشها در سالهای اخیر با تحریمهای وضع شده، شدت بیشتری گرفت و به همین خاطر، مدیران در صدد اخذ تصمیماتی بودهاند تا تاثیر تحریمها را بر این صنعت کاهش دهند. تاسیس شرکت آلومینای ایران، بهترین راهحلی بود که در این زمینه اتخاذ شد و شاهد هستیم که با فعالیتهای صورت گرفته در این شرکت، بخشی از نیاز بازار به تامین مواد اولیه برطرف شد و در حال حال حاضر؛ شرکت آلومینای ایران با تولید سالیانه 250 هزار تن آلومینا توانسته تولیدات مناسبی در این زمینه داشته باشد، به منظور آشنا شدن با موانع تولید و پیشرفتهای حاصل در جاجرم، با تورج زارع مدیرعامل این شرکت، گفتوگو داشتهایم که شرح آن در زیر آمده است:
تولید پودر آلومینا در جهان در ماه ژانویه، 10 میلیون و 164 هزار تن برآورد شده که نسبت به ماه پیش از آن کاهش چشمگیری داشته است، به نحوی که میزان تولید پودر آلومینا در جهان در ماه دسامبر 11 میلیون و 307 هزار تن بود و در مدت یک ماه، کاهش 10 درصدی را شاهد هستیم. این میزان نسبت به مدت زمان مشابه در سال گذشته که 10 میلیون و 595 هزار تن بود، چهار درصد افت داشته است.
رئیس هیئت مدیره شرکت توسعه صنایع انرژیبر پارسیان جنوب:
رئیس هیئت مدیره شرکت توسعه صنایع انرژیبر پارسیان جنوب گفت: بیشترین سرمایهگذاری صورت گرفته در صنایع فلزی منطقه ویژه پارسیان در زمینه آلومینا خواهد بود، به این خاطر که بزرگترین خط تولیدی آلومینیوم در کشور در منطقه ویژه لامرد قرار دارد و به دلیل نزدیکی به این منطقه، قابلیت جذب سرمایهگذاران این حوزه را داریم.
پانتهآ گرامیشعار، مدیرعامل شرکت آلومینای آرال در گفتوگو با «فلزات آنلاین»:
صنایع تولید آلومینا و آلومینیوم از صنایع انرژیبر هستند که سهم هزینه انرژی در کل هزینههای تولید و قیمت تمام شده آنها بالا است اما در کشور به دلیل ذخایر بالای نفت و گاز از این لحاظ با مشکل یا مانعی مواجه نیست. احداث واحد تولید پودر آلومینا به عنوان ماده اولیه صنعت آلومینیوم با توجه به نیاز داخلی بالفعل 1.6 میلیون تنی از سال آتی همچنین اشتغالزایی مناسبی نیز به همراه خواهد داشت. طرح تولید پودر آلومینا از بوکسیت سالها قبل توسط دولت و ایمیدرو تعریف شد اما از سال گذشته، در قالب یک مشارکت خصوصی در دست پیگیری قرار گرفت. با توجه به اینکه به دلیل نیاز کشور به پودر آلومینا پروژه آلومینای آرال به عنوان اولویت کشوری معرفی شده است در همین راستا، با پانتهآ گرامیشعار، مدیرعامل شرکت آلومینای آرال به گفتوگو نشستهایم که شرح آن در ادامه آمده است:
دستآورد جدید پالایشگاه الطویله EGA
شرکت EGA تا اواخر دسامبر 2019 با تولید یک میلیون تن آلومینا در پالایشگاه الطویله، دستآورد مهمی کسب کرد؛ این پالایشگاه در آوریل 2019 شروع به کار کرده بود.
معاون امور صنایع و معادن سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان شمالی:
معاون امور صنایع و معادن سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان شمالی گفت: برداشت از معدن بوکسیت تاش استان سمنان از پارسال به علت مشکلات اجتماعی، متوقف شده است که این امر، فعالیتهای توسعهای در شرکت آلومینای ایران در جاجرم را دچار چالش کرده است.
رحمانی خبر داد:
وزیر صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد: طرح نفلین سینیت سراب از پروژههای تاریخی استان آذربایجان شرقی است که بهرهبرداری از آن، زمینه توسعه و رونق تولید آلومینیوم به عنوان فلز استراتژیک و پرمصرف کشور را سرعت خواهد بخشید.
در حاشیه سفر رئیس جمهور به آذربایجان شرقی:
توافقنامه شروع عملیات اجرایی ساخت کارخانه تولید آلومینا از نفلین سینیت، امروز در حاشیه سفر رئیس جمهوری به استان آذربایجان شرقی امضا میشود.
نخستین همایش «بوکسیت، آلومینا، آلومینیوم و توسعه پایدار» به همت شرکت آلومینای ایران برگزار شد. ...
مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام شرکت سنگ آهن گهرزمین با حضور 95 درصدی سهامداران در ...
اولین دوره بازدید از پروژههای شرکت میدکو در سال 1401 توسط علیاصغر پورمند، مدیرعامل میدکو، از ...
مراسم تودیع و معارفه سرپرست جدید مجتمع مس شهربابک با حضور مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ...
مدیرعامل شرکت فولاد اکسین به اتفاق معاونین و جمعی از مدیران شرکت از نقاط مختلف خط ...
همزمان با سفر رئیس جمهور به خراسان رضوی، عملیات اجرایی طرح بزرگ احداث شبکه جمعآوری و ...
کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری و تحلیلی فلزات آنلاین بوده و استفاده از مطالب با ذکر منبع آزاد است.