رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: مجلس از تکمیل طرح تولید آلومینا از نفلین سینیت حمایت میکند و این طرح پیشرفت مناسبی دارد.
بر اساس آمارهای گمرکی منتشر شده در ماه مارس 2022، چین حدود 10 هزار تن آلومینا به روسیه صادر کرده که این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته، 90 برابر شده است.
شرکت «روسال» که برترین تولیدکننده آلومینیوم در جهان در خارج از مرزهای چین است، ارسال محمولههای آلومینا از پالایشگاه نیکولایف خود را با ظرفیت سالانه یک میلیون و 75 هزار تن در نزدیکی بندر میکولایف در اوکراین متوقف کرد که این امر باعث تشدید اختلالات در بازار آلومینا و آلومینیوم شده است.
تولید جهانی آلومینا در ماه دسامبر سال ۲۰۲۱، به ۱۱ میلیون و 629 هزار تن رسید و در نهایت تولید جهانی آلومینا در سال ۲۰۲۱، به ۱۳۸ میلیون و122 هزار تن ثبت و همچنین تولید روزانه آلومینا نیز در ماه دسامبر ۳۷۵ هزار و یک تن اعلام شد.
امروز چهارشنبه 28 مهر ماه، 75 تن هیدروکسید آلومینیوم شرکت آلومینای ایران در تالار مچینگ بورس کالا معامله شد.
نماینده مردم سراب در مجلس شورای اسلامی گفت: تحقق عملیات اجرایی طرح ملی استراتژیک تولید پودر آلومینای سراب در استان آذربایجان شرقی، گام مهمی در استقلال کشور و قطع وابستگی به واردات این محصول مهم است.
مدیرعامل شرکت آلومینای ایران در شهرستان جاجرم گفت: امسال ۸۱ هزار تن پودر آلومینیوم با بالاترین درجه خلوص تولیدی این مجتمع در بازار اصلی بورس کالای ایران، عرضه و به طور کامل فروخته شد.
طرح تولید آلومینا از معدن نفلین سینیت شهرستان سراب ازجمله طرحهای راهبردی معطل مانده حوزه معدن آذربایجان شرقی در ۲۵ سال گذشته بوده که تحقق تولید در آن، نیازمند اهتمام و توجه ویژه دولت سیزدهم است.
نماینده مردم سراب در مجلس شورای اسلامی گفت: عملیات اجرایی کارخانه تولید آلومینا در سراب به زودی آغاز میشود و برای این پروژه بزرگ باید مبلغ 138 میلیون یورو معادل حدود چهار هزار میلیارد تومان در مدت چهار سال و سالانه یک هزار میلیارد تومان تامین شود.
مدیر مجتمع آلومینای ایران در شهرستان جاجرم گفت: با اجرای طرح توسعه ظرفیت تولیدی این واحد بزرگ صنعتی کشور از ۲۴۰ هزار تن به ۲۸۰ هزار تن افزایش خواهد یافت و با تخصیص این اعتبار از سوی بانک عامل فعالیت اجرایی شروع میشود.
طرح تولید آلومینا از معدن نفلین سینیت شهرستان سراب ازجمله طرحهای راهبردی معطل مانده حوزه معدن آذربایجان شرقی در ۲۵ سال گذشته است که گام آخر برای تحقق آن با امضای قرارداد احداث واحد تولید ۷۰ هزار تنی در هفته گذشته برداشته شد.
شرکت ریوتینتو، در نظر دارد هیدروژن را جایگزین استفاده از گاز طبیعی در تصفیه آلومینا کند.
رئیس هیئت عامل ایمیدرو گفت: در حال حاضر کشورمان سالانه به ۱.۵ میلیون تن پودر آلومینا نیاز دارد که بخش عمدهای از آن از طریق واردات تامین میشود.
وزیر صنعت معدن و تجارت در مراسم امضای قرارداد ساخت کارخانه آلومینا از نفلین:
وزیر صنعت معدن و تجارت گفت: اجرای قرارداد ساخت کارخانه تولید آلومینا از نفلین سینیت، سبب تحول در صنعت آلومینیوم و همچنین استان آذربایجان شرقی میشود.
مرکز نوآوری نوین آمپر به منظور جذب طرحهای نوآورانه در حوزه حمل و نقل هوشمند و ...
مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبانور با موضوع استماع گزارش هیئت مدیره ...
جلسه هماندیشی تیم رهبری گروه فولاد خوزستان با حضور «امین ابراهیمی، مدیرعامل»، «رضا طاهری، رئیس هیئت ...
مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت آهن و فولاد ارفع با حضور اعضای هیئت رئیسه در 28 ...
نخستین همایش «بوکسیت، آلومینا، آلومینیوم و توسعه پایدار» به همت شرکت آلومینای ایران برگزار شد. ...
مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام شرکت سنگ آهن گهرزمین با حضور 95 درصدی سهامداران در ...
کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری و تحلیلی فلزات آنلاین بوده و استفاده از مطالب با ذکر منبع آزاد است.