بخشنامهها، دستورالعملها، شیوهنامهها، قوانین و مقررات دست و پاگیر طی دو سه سال گذشته نه تنها گرهای از مشکلات صنعت فولاد باز نکرده، بلکه با صدور هر دستورالعمل جدید و نقض دستورالعمل قبلی، بر مشکلات صنعت افزوده شده است زیرا صدور بخشنامه جدید، باعث سردرگمی هم تولیدکنندگان و هم مسئولان میشود و آنها نمیدانند با کدام دستورالعمل فعالیت کنند. ضمن اینکه قوانین و مقررات گمرکی نیز به طور مرتب بهروزرسانی نمیشود و تولیدکنندگانی که قصد صادرات محصول خود با قیمتهای روز دنیا را دارند، به دلیل عدم بهروزرسانی قیمتها در سامانههای گمرکی، گرفتار میشوند. در این رابطه، خبرنگار پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین» با غلامرضا سروی، مدیرعامل شرکت آذرنبش تبریز به گفتوگو نشسته که متن کامل آن در ادامه آمده است:
معاون مدیرعامل شرکت فولاد جاوید بناب گفت: نبشیهای شرکت فولاد جاوید بناب با استانداردهای روز اروپایی تولید میشوند و طی چهار سال گذشته توانستیم بخش عمده بازار صادراتی عراق را در اختیار بگیریم.
مدیرعامل شرکت ذوب آهن اصفهان، نقش فولاد در صنعت ساختمان را از مصادیق ثروتسازی غیرملموس این صنعت ذکر کرد و گفت: کوتاه بودن عمر مسکن در ایران و میزان بالای آمار تخریب بافتهای فرسوده و نیمه فرسوده و ساختوساز، نشان از پایین بودن عمر مفید ساختمان دارد که ذوب آهن تمام تلاش خود را برای تولید محصول با کیفیت برای افزایش عمر ساختمان به کار خواهد بست.
مدیرعامل شرکت آذرنبش تبریز گفت: شرکت آذرنبش تبریز توانسته است بیش از 50 درصد محصولات خود را در بازارهای صادراتی به فروش برساند و ارزآوری داشته باشد اما برخی سازمانها با تولیدکنندگان همراهی نمیکنند و عدم همراهی آنها میتواند تداوم تولید را به خطر بیندازد.
بررسی قیمت انواع تیرآهن، میلگرد و ورق سیاه سه میلیمتری در شهریور ماه نسبت به مرداد ماه امسال، حاکی از کاهش نرخها است.
رئیس اتحادیه آهنفروشان اعلام کرد:
رئیس اتحادیه آهنفروشان گفت: با افزایش قیمت آهن، حدود ۲۰ درصد از خریداران محصولات آهنی کاهش یافته است و افرادی که قادر به خرید این محصولات نیستند، فعالیت خود را به تعویق انداختهاند.
؛
قیمت «تیرآهن نمره ٣٠» در نیمه نخست سال ۹۹ نسبت به دوره 6 ماهه قبل ١٩٨.٦ درصد رشد را تجربه کرد.
مدیرعامل مجتمع فولاد سراب مطرح کرد:
مدیرعامل مجتمع فولاد سراب گفت: برای تولید مقاطع فولادی، از سوی نهادهای ذیربط استاندارد معینی تعریف نشده است و به همین دلیل تولیدکنندگان این حوزه برای صادرات محصولات خود با مشکل مواجه هستند.
رئیس اتحادیه فروشندگان آهن و فولاد مطرح کرد:
رئیس اتحادیه فروشندگان آهن و فولاد گفت: ما به نحوه توزیع محصولات فولادی در بورس کالا انتقاد داریم و این موضوع را چندین بار اعلام کردهایم اما هنوز به نتیجهای نرسیدهایم. نظام توزیع مشکل دارد و همین امر عاملی شده تا در بازار نوسانات قیمتی روند صعودی را طی کند.
قیمت تیرآهن در بازارهای شرق آسیا در هفته منتهی به روز جمعه 14 آگوست، با افزایش همراه بود. این درحالی است که این قیمت در ماههای ژوئن و جولای روند با ثباتی را داشت.
کریم رحیمی، مدیرعامل شرکت فولاد ناب تبریز، در گفتوگو با «فلزات آنلاین»:
بخش نورد فولادی در کشور از ابتدای سال جاری با مشکلات متعددی دست و پنجه نرم کرده است. بخشی از این مشکلات ناشی از وضعیت اقتصادی کشور یعنی رشد نرخ ارز و بخش دیگر به دلیل کمبود عرضه مواد اولیه در بورس کالا است. بخش نورد فولادی با اینکه از ظرفیت بیش از 30 میلیون تنی برخوردار است، اما به دلیل کمبود عرضه مواد اولیه نتوانسته است از ظرفیت خود بهره ببرد و تنها 30 درصد از این ظرفیت فعال است. بنابراین ظرفیت خالی فراوانی در بخش نورد وجود دارد که نیازمند مواد اولیه بوده تا بتواند با تولید محصولات نهایی، ارزش افزوده بیشتری برای صنعت فولاد کشور ایجاد کند. در رابطه با بررسی بخش نورد فولادی در کشور، خبرنگار پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین» با کریم رحیمی، مدیرعامل شرکت فولاد ناب تبریز به گپوگفت نشسته است. وی اعتقاد دارد کمبود عرضه مواد اولیه و صادرات شمش فولادی باعث شده است تا علاوه بر کاهش تولیدات بخش نورد فولادی، صادرات تولیدکنندگان نیز کاهش یابد و همه تولیدکنندگان ناچار به کاهش تولید شوند که این مسئله به افزایش هزینههای سربار و کاهش سودآوری آنها منجر شده است. متن کامل این گفتوگو در ادامه آمده است:
معاون بهرهبرداری ذوب آهن خبر داد:
معاون بهرهبرداری ذوب آهن گفت: محصول جدید تیرآهن (I-7) نمره 16 در راستای مشتریمداری در شرکت ذوب آهن اصفهان تولید شده است.
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی:
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی گفت: کشور ما در تولید فولاد دهمین کشور دنیا است و به همین دلیل نیازی به واردات شمش فولادی ندارد اما در مقابل آن در حدود 16 میلیون تن ظرفیت نورد فولادی در کشور وجود دارد که تشنه مواد اولیه هستند و عرضه حداقل ماهی یک میلیون تن شمش فولادی در بورس کالا این عطش را برطرف کرد و بازار را متعادل خواهد کرد.
بر اساس آمارهای منتشر شده، صادرات مقاطع طویل فولادی شامل تیرآهن، میلگرد، نبشی، ناودانی و سایر مقاطع، طی دو ماهه نخست امسال به ۲۲۲ هزار تن رسید که در مقایسه با دوره مشابه پارسال کاهش ۲۴ درصدی دارد.
مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت آهن و فولاد ارفع با حضور اعضای هیئت رئیسه در 28 ...
نخستین همایش «بوکسیت، آلومینا، آلومینیوم و توسعه پایدار» به همت شرکت آلومینای ایران برگزار شد. ...
مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام شرکت سنگ آهن گهرزمین با حضور 95 درصدی سهامداران در ...
اولین دوره بازدید از پروژههای شرکت میدکو در سال 1401 توسط علیاصغر پورمند، مدیرعامل میدکو، از ...
مراسم تودیع و معارفه سرپرست جدید مجتمع مس شهربابک با حضور مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ...
مدیرعامل شرکت فولاد اکسین به اتفاق معاونین و جمعی از مدیران شرکت از نقاط مختلف خط ...
کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری و تحلیلی فلزات آنلاین بوده و استفاده از مطالب با ذکر منبع آزاد است.