گزارشها حاکی از آن است که میزان تولید کنسانتره مجتمع سرب نخلک طی سه ماهه نخست سال جاری، 4 درصد افزایش یافت.
تولید جهانی روی معدنی در سال ۲۰۲۱، به حدود ۱۲ میلیون و 700 هزار تن رسید که رشد حدود ۴ درصدی را نسبت به سال قبل از آن نشان میدهد. اگرچه تولید معدنی در این سال رشد داشت اما کاهش میزان تولید بازیافتی موجب شد تا مجموع تولید روی تصفیه شده در سال ۲۰۲۱، تفاوت چندانی با سال ۲۰۲۰ نداشته باشد. افزایش تولید معدنی در سال ۲۰۲۱، در واقع جبران افتی بود که با شیوع ویروس کرونا در ۳۱ دسامبر سال ۲۰۲۰ و با اعمال قرنطینههای سراسری با هدف محدود کردن گسترش همهگیری رخ داد. کاهش شدید فعالیتهای اقتصادی در نتیجه اعمال قرنطینه و تعطیلیهای سراسری، بازار روی را نیز مانند بسیاری دیگر از فلزات تحت فشار قرار داده بود که کاهش این فشارها در سال ۲۰۲۱، تولید معدنی روی را به سطوح قبل از همهگیری بازگرداند.
عارف باقری گفت: زنجیره تولید مجتمع معدنی سرب نخلک از اکتشاف تا استخراج و تولید، همزمان با اجرای طرحهای توسعهای افزایش یافت.
نماینده مردم زرند و کوهبنان در مجلس گفت: احداث کارخانه سرب و روی با جدیت در حال پیگیری است و با پیگیریهایی که در سطح وزارتخانه و استان کرمان صورت گرفته، هئیتهای کارشناسی وزارت صنعت، معدن و تجارت، معادن سرب و روی کوهبنان را بررسی کردند.
رئیس هیئت عامل ایمیدرو گفت: توجه به شاخصهای اقتصادی و تضمین تامین مواد اولیه، به عنوان دو عامل حیاتی برای احداث کارخانه سرب و روی در منطقه کوهبنان محسوب میشوند.
در حدود 30 تا 40 درصد از تولید روی تصفیهشده در جهان تجارت میشود که کشورهای کانادا، کرهجنوبی، استرالیا، هلند و هند به عنوان بزرگترین کشورهای صادرکننده و کشورهای آمریکا، چین، هلند، آلمان، ترکیه و بلژیک بهعنوان بزرگترین کشورهای واردکننده روی تصفیهشده در جهان شناخته میشوند. با توجه به رشد روز افزون صنایع مصرفکننده روی تصفیهشده در جهان و به خصوص تولید آهن گالوانیزه، تقاضای آن در حال افزایش است. تنها برخی از کشورها، از ذخایر غنی این ماده معدنی برخوردار هستند و به همین دلیل، تجارت روی تصفیهشده، یکی از ابزارهای مهم در تامین روی تصفیهشده است. با توجه به پیشبینیهای صورت گرفته، تجارت روی تصفیهشده در جهان در سالهای آتی افزایش خواهد یافت.
امام جمعه اسفراین با اشاره به اهمیت افزایش آمار اشتغال، بر تعیین تکلیف معدن آلبلاغ اسفراین تاکید کرد و آن را در راستای تقویت اقتصاد مقاومتی و حل مشکلات مردمی دانست.
رئیس هیئت مدیره شرکت مهندسی کانی فراوران تهران گفت: افزایش حقوق دولتی معادن، یکی از چالشهای مهم فعالان صنعت سرب و روی کشور است که دولت باید ضمن برقراری همکاریهای لازم با معدنکاران، تسهیلات ویژهای را در خصوص اخذ آن در نظر بگیرد.
در سه ماه نخست 2022 اتفاق افتاد؛
تولید جهانی روی طی سه ماهه نخست سال 2022 میلادی، شاهد روند کاهشی نسبت به مدت مشابه سال گذشته بود که جنگ اوکراین و بحران انرژی در اروپا یکی از مهمترین دلایل این امر عنوان شده است.
رئیس انجمن صنفی کارفرمایی تولیدکنندگان و صادرکنندگان شمش سرب ایران گفت: خامفروشی کنسانتره سولفیدی، چالش بسیار مهمی است که تولیدکنندگان شمش سرب با آن مواجه هستند و ضرورت دارد تا تمهیدات لازم به منظور جلوگیری از صادرات آن اندیشیده شود.
مدیر مجتمع معدنی سرب نخلک خبر داد:
مدیر مجتمع معدنی سرب نخلک گفت: بهرهبرداری و استخراج ماده معدنی از ابتدای سال جاری با کسب مجوزهای لازم از ایمپاسکو و سازمان صمت استان اصفهان آغاز شده است.
عضو هیئت مدیره شرکت ملی سرب و روی ایران، بزرگترین مشکل صنعت سرب و روی را تامین ماده معدنی عنوان کرد و گفت: طبیعی است که به خاطر استفاده شرکتهای تولیدکننده روی از خاک معدن انگوران، خاک این معدن رو به اتمام است.
مجتمع سرب و روی انگوران در اسفند ماه 1400، حدود 93 هزار و 830 تن ماده معدنی استخراج و 63 هزار و 635 تن ارسال کرد که نسبت به آمار مدت زمان مشابه سال 1399 با میزان 52 هزار و 855 تن استخراج و 72 هزار و 247 تن ارسال، به ترتیب 78 درصد رشد و 12 درصد کاهش یافت.
امین صفری، معاون توسعه معدنی شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات در گفتوگو با «فلزات آنلاین»:
بسیاری از تولیدکنندگان شمش روی کشور طی سالیان اخیر با چالش تامین خاک معدنی و به دنبال آن، کاهش تولید مواجه شدهاند. از آنجایی که حجم ذخیره معدن سرب و روی انگوران نیز به عنوان تنها اصلیترین تامینکننده خاک اکسیدی رو به پایان است، عرضه و معاملات خاک معدنی، به شفافیت و نظارت بیشتری نیاز دارد. این امر از زمان اجباری شدن عرضه همه محصولات زنجیرههای فلزی ازجمله سرب و روی در بورس کالای ایران، تا حدودی محقق شده اما با چالشهایی همراه است. خبرنگار پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین» طی گفتوگویی، نظر امین صفری، معاون توسعه معدنی شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات را جویا شده که شرح آن در ادامه آمده است:
نهمین دوره بازدید از پروژههای شرکت میدکو در سال 1401 توسط علیاصغر پورمند، مدیرعامل میدکو، از ...
مرکز نوآوری نوین آمپر به منظور جذب طرحهای نوآورانه در حوزه حمل و نقل هوشمند و ...
مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبانور با موضوع استماع گزارش هیئت مدیره ...
جلسه هماندیشی تیم رهبری گروه فولاد خوزستان با حضور «امین ابراهیمی، مدیرعامل»، «رضا طاهری، رئیس هیئت ...
مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت آهن و فولاد ارفع با حضور اعضای هیئت رئیسه در 28 ...
نخستین همایش «بوکسیت، آلومینا، آلومینیوم و توسعه پایدار» به همت شرکت آلومینای ایران برگزار شد. ...
کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری و تحلیلی فلزات آنلاین بوده و استفاده از مطالب با ذکر منبع آزاد است.