مدیرعامل شرکت مهندسی آذرنگ پولاد گفت: متاسفانه به دلیل مشکلات زیرساختی، امکان واردات ضایعات آهنی وجود ندارد و باید سرمایهگذاری مناسب جهت ایجاد اسکله مخصوص صورت پذیرد اما تاکنون هیچ نهاد و سازمانی متولی واردات قراضه آهنی در کشور نشده است.
کاهش واردات و افزایش نرخ ارز، نقطه عطفی در صنعت ریختهگری کشور بوده است؛ چرا که در حوزه قطعات چدنی، مصرفکنندگان داخلی که بخش عمدهای از آن مربوط به صنایع خودروسازی است، به این باور دست یافتهاند که تولید داخلی میتواند در جهت مرتفعسازی نیاز آنان پیش از پیش گام برداشته و امروز اعتماد به بخش داخلی جهت تولید قطعات چدنی بیش از هر زمان دیگری است. در این رابطه، خبرنگار پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین» با مسعود محجل امامی، مدیرعامل شرکت صنایع ریختهگری سهند آذرین به گفتوگو نشسته است که متن کامل آن را در ادامه خواهید خواند:
مدیرعامل شرکت آذرخش صنعت نیشابور گفت: متاسفانه در کشور ما قراضه آهنی از هیچگونه نظام قیمتگذاری پیروی نمیکند و در نبود نظارت دولت، افراد سودجو به راحتی اقدام به فروش ضایعات با قیمت دلخواه در سطح بازار میکنند.
مدیرعامل شرکت ریختهگری طلایه افروز تیرانا گفت: طی سالیان گذشته در کشور، با افزایش صادرات شمش فولادی مواجه شدهایم که این عامل، موجب کاهش مواد اولیه مورد نیاز قطعهسازان فولادی و ضررهای مالی هنگفت برای آنها شده است.
رئیس هیئت مدیره شرکت تولیدی و صنعتی طوس آلم مطرح کرد:
رئیس هیئت مدیره شرکت تولیدی و صنعتی طوس آلم گفت: در حال حاضر کمبود نقدینگی، بزرگترین معضل صنعت قطعهسازی محسوب میشود که تولیدکنندگان را ناچار به دریافت تسهیلات برای کاهش مشکلات موجود کرده است.
رئیس تعمیرگاه ریختهگری مداوم فولاد مبارکه گفت: برای اولین بار در کشور، عمر کاری یکی از قالبهای ریختهگری فولاد مبارکه در قالب دو سرویسکاری به رکورد بیسابقه ۱۶۷ هزار و ۴۰۰ تن رسید.
مدیر بازرگانی و فروش شرکت سهند خودرو گفت: با توجه به اعمال تحریمهای بینالمللی و دشواری تامین بعضی قطعات خاص فولادی در داخل کشور، حمایت از شرکتهای دانشبنیان میتواند زمینهساز طراحی و ساخت این نمونههای خاص شود.
مدیرعامل شرکت حرارت گستران فیدار پارس عنوان کرد:
مدیرعامل شرکت حرارت گستران فیدار پارس گفت: تحریمهای بینالمللی، سبب خودکفایی تولیدکنندگان شده اما بیثباتی قیمتها در بازار داخلی، تنها ضرر به همراه داشته است.
ابوالقاسم قدمی، مدیرعامل شرکت تولیدی چدنسازان در گفتوگو با «فلزات آنلاین»:
تولید فولاد خام به تنهایی نمیتواند ارزش افزوده کافی را برای صنعت استراتژیک فولاد به ارمغان آورد؛ بنابراین توجه به تکمیل زنجیره و تولید انواع محصولات تخت و طویل فولادی امری مهم است. میزان تولید فولاد خام در کشور ما حدود 30 میلیون تن و تولید محصولات فولادی کمی بیشتر از 20 میلیون تن است. بنابراین فاصله 10 میلیون تنی که بین میزان تولید فولاد خام و محصولات فولادی وجود دارد، میتواند با تولید محصولات دارای ارزش افزوده به ویژه در حوزه نورد پر شود. با این حال، تولید این محصولات نیازمند بهکارگیری ماشینآلات و تجهیزات خاص است. در این زمینه، کشور ما توانسته است در تولید غلتکهای نورد گرم به موفقیتهای خوبی دست یابد. در این راستا، خبرنگار پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین» با ابوالقاسم قدمی، مدیرعامل شرکت تولیدی چدنسازان به گفتوگو نشسته است که متن کامل آن را در ادامه خواهید خواند:
طبق گزارش آماری انجمن تولیدکنندگان ایران، طی 9 ماه امسال حدود 21 میلیون تن فولاد خام در کشور تولید شد که 12 میلیون و 400 هزار تن از آن، بیلت و بلوم و هشت میلیون و 600 هزار تن دیگر نیز اسلب بوده است. در این میان، سهم تولید فولاد به روش کوره قوس الکتریکی 60 درصد، کوره بلند 13 درصد و کورههای القایی 28 درصد تخمین زده میشود. بنابراین میزان تولید فولاد به روش کوره القایی تا پایان آذر ماه امسال به حدود سه میلیون و 500 هزار تن رسیده است.
عضو هیئت مدیره شرکت آذر فولاد گداز:
عضو هیئت مدیره شرکت آذر فولاد گداز گفت: با توجه به وضعیت نوسانات بازار و افزایش تورم، تولیدکنندگان قطعات فولادی هیچگونه توجیه اقتصادی برای ادامه فعالیت خود ندارند.
مدیرعامل شرکت آکام پارس آلیاژ:
مدیرعامل شرکت آکام پارس آلیاژ گفت: عدم وجود شفافیت در حوزه مالیات، منجر به ایجاد رقابتهای ناسالم شده است.
مدیرعامل شرکت تولید قطعات فولادی و ریختگی میکائیلی مطرح کرد:
مدیرعامل شرکت تولید قطعات فولادی و ریختگی میکائیلی گفت: قیمت آهن اسفنجی در حدی مشمول افزایش قیمت شده است که قیمت قراضه فولادی در بازار آزاد با احتساب 9 درصد مالیات پایینتر از قیمت آهن اسفنجی با نرخ و فاکتور دولتی است.
رئیس اداره تصفیه و امور ورشکستگی دادگستری تهران اعلام کرد:
رئیس اداره تصفیه و امور ورشکستگی دادگستری کل استان تهران گفت: کارخانه قطعات فولادی ایران، یکی از بزرگترین کارخانهها در استان البرز و تهران محسوب میشود و ۱۵ سال پیش کاملا تعطیل بوده است.
نهمین دوره بازدید از پروژههای شرکت میدکو در سال 1401 توسط علیاصغر پورمند، مدیرعامل میدکو، از ...
مرکز نوآوری نوین آمپر به منظور جذب طرحهای نوآورانه در حوزه حمل و نقل هوشمند و ...
مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبانور با موضوع استماع گزارش هیئت مدیره ...
جلسه هماندیشی تیم رهبری گروه فولاد خوزستان با حضور «امین ابراهیمی، مدیرعامل»، «رضا طاهری، رئیس هیئت ...
مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت آهن و فولاد ارفع با حضور اعضای هیئت رئیسه در 28 ...
نخستین همایش «بوکسیت، آلومینا، آلومینیوم و توسعه پایدار» به همت شرکت آلومینای ایران برگزار شد. ...
کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری و تحلیلی فلزات آنلاین بوده و استفاده از مطالب با ذکر منبع آزاد است.