مدیرعامل شرکت شهاب سیم سپاهان گفت: افزایش رقابت در بورس باعث شده است تا افراد سرمایهدار نسبت به خرید حجم بالایی از مواد اولیه و فروش آن با قیمت بیشتر در سطح بازار اقدام کنند که همین معضل، دست تولیدکنندگان واقعی را از رسیدن به مواد اولیه مورد نیاز خود کوتاه کرده است.
در کمیته برنامهریزی فلزشناسی، تجدیدنظر مجموعه استاندارد ملی ایران شماره ۱۶۸۵۶ به خوزستان واگذار شد.
مدیرعامل شرکت سیمکان فارس گفت: با توجه به اهمیت نوسازی شبکه انتقال برق در کشور، ضرورت دارد توسعه صنعت سیم و کابل به ویژه کابلهای خودنگهدار آلومینیومی در دستور کار سازمانهای دولتی مرتبط و تولیدکنندگان بخش خصوصی قرار بگیرد.
مدیرعامل شرکت سیم و کابل شهاب جم گفت: تولیدکنندگان سیم و کابل آلومینیومی در حالی با چالشهای مختلف مواجه هستند که تنها راه برونرفت از این شرایط، حمایت دولت است و امیدوار هستیم مسئولان توجه بیشتری به بخش تولید کنند.
مدیر بازرگانی شرکت سیم راد سما:
مدیر بازرگانی شرکت سیم راد سما گفت: وضع عوارض صادراتی، اقدام خوبی در جهت جلوگیری از ارزانفروشی شمش آلومینیوم است که اگر این روند ادامه پیدا کند، به افزایش تولید و صادرات محصولات پاییندستی منجر خواهد شد.
مدیرعامل شرکت توسعه برق ایران تاکید کرد:
مدیرعامل شرکت توسعه برق ایران گفت: کابل خودنگهدار آلومینیومی در واقع یک محصول خاص و منحصربهفرد در صنعت سیم و کابل است که به دلیل کاربرد آن در خطوط انتقال برق، باید تمام مشخصههای استانداردها در تولید آن رعایت شود.
مدیرعامل شرکت شهاب سیم سپاهان گفت: با اینکه تنها شرکتهایی که خط تولید در اختیار دارند، مجاز به خرید از بورس کالا هستند اما شاهد جولان دلالان سرمایهدار در این بازار هستیم که با در اختیار گرفتن مواد اولیه صنایع پاییندستی، نبض واحدهای کوچک را در دست میگیرند.
محمدرضا محمدی، مدیرعامل شرکت سیم و کابل دامغان (بهفر) در گفتوگو با «فلزات آنلاین»:
صنعت سیم و کابل کشور در طی سالهای گذشته پیشرفتهای روزافزونی را تجربه کرده و هماهنگ با دانش فنی روز دنیا توسعه یافته است. با توجه به اینکه طبق آمار، میزان تولید سیم و کابل در کشور بیش از نیاز بازار داخلی بوده و کیفیت این محصولات همسطح نمونههای خارجی مشابه است، صادرات میتواند برای این صنعت حائز اهمیت باشد اما شرایط تحریمی و قوانین سختگیرانه دولتی، باعث شده تا فروش صادراتی سیم و کابل با چالش روبهرو شود و نتوانیم در بازارهای بینالمللی به جایگاه واقعی خود برسیم. در این راستا، با محمدرضا محمدی، مدیرعامل شرکت سیم و کابل دامغان (بهفر) به گپوگفت نشستهایم که متن کامل آن در ادامه آمده است:
مدیریت بازرگانی شرکت سیم و کابل دامغان عنوان کرد:
مدیر بازرگانی شرکت سیم و کابل دامغان گفت: علاوه بر نوسانات قیمتی که سود تولیدکنندگان را به حداقل رسانده است، پیدایش تولیدکنندگان زیرزمینی غیر مجاز که کابلهای غیراستاندارد و ارزانقیمت تولید میکنند نیز ضررهای زیادی را به صنعت سیم و کابل کشور وارد کرده است و متاسفانه نظارت نتیجهبخشی در این زمینه صورت نمیگیرد.
مدیرعامل شرکت صنایع توری کاشان:
مدیرعامل شرکت صنایع توری کاشان گفت: کنترل نرخ ارز، ایجاد ثبات قیمتی و فراهم کردن زیرساختهای صادراتی و حذف موانع موجود در این زمینه، مهمترین خواستههای تولیدکنندگان فعال در تمام صنایع کشور از دولت جدید است.
مهدی سهرابی، مدیرعامل شرکت آلومتک در گفتوگو با «فلزات آنلاین»:
شرکت آلومتک که از لحاظ توان تولید و دانش فنی، بزرگترین و معتبرترین تولیدکننده هادی در کشور به حساب میآید، طی دو سال گذشته توانسته است رشد قابل توجهی را در تولید و فروش محصولات خود تجربه کند. این شرکت در نظر دارد تا در سال جاری در راستای نفوذ بیشتر در بازارهای داخلی و خارجی، سبد محصولات خود را گستردهتر کند و به روند افزایشی میزان تولید ادامه دهد. در این خصوص با مهدی سهرابی، مدیرعامل شرکت آلومتک به گپوگفت نشستهایم که متن کامل آن در ادامه آمده است:
محمد جعفریفرد، مدیرعامل شرکت آلومراد در گفتوگو با «فلزات آنلاین»:
صنعت آلومینیوم کشور در سال 1399 برخلاف سالهای قبل از آن، رونق نسبتا مناسبی را در حوزه تولید محصولات پاییندستی آلومینیوم تجربه کرد؛ چراکه تحریمها از یک سو عمده تقاضای محصولات پاییندستی آلومینیوم را به سمت تولیدکنندگان داخلی سوق داد و از سوی دیگر، افزایش قابل توجه میزان تولید شمش آلومینیومی به عنوان ماده اولیه و افزایش عرضه آن در بورس کالا تعادل را به بازار داخلی بازگرداند و تقاضای مصرفکنندگان داخلی را به نوعی پاسخ داد. تولیدکنندگان محصولات پاییندستی صنعت آلومینیوم نیز به نوعی از این فرصت به نحو احسن استفاده کردند و میزان تولید خود را افزایش دادند. در همین راستا با محمد جعفریفرد، مدیرعامل شرکت آلومراد به گپوگفت نشستهایم. وی در رابطه با برنامههای سال 1400 این شرکت میگوید که در همین سال با بررسی بازارهای صادراتی کشورهای همسایه قصد داریم محصولات تولید شده خود را صادرات کرده و همچنین میخواهیم محصولات جدیدی را به خطوط تولید شرکت آلومراد اضافه کنیم تـا هم تنوعی در تولید شکل بگیرد و هم از طرف دیگر، سهم خود را از بازار سیم و کابل کشور افزایش دهیم. متن کامل این این گفتگو را در ادامه خواهید خواند:
مدیرعامل شرکت سیم راد سما عنوان کرد:
مدیرعامل شرکت سیم راد سما گفت: با توجه به اینکه کشور در تولید آلومینیوم همچنان به واردات وابسته است، تشدید تحریمها خسارتهای زیادی را به بدنه این صنعت وارد کرد اما اتفاق دیگری که بازار و تولید را به طور کلی به رکود فرو برد، جهش نرخ ارز بود که روند کاهشی آن نیز هنوز نتوانسته است موجب رونق در تولید و فروش شود.
امروز دوشنبه 27 بهمن ماه 1399، شرکت سیمکات 100 تن مفتول آلومینیومی را در بورس کالا مورد معامله قرار داد.
نهمین دوره بازدید از پروژههای شرکت میدکو در سال 1401 توسط علیاصغر پورمند، مدیرعامل میدکو، از ...
مرکز نوآوری نوین آمپر به منظور جذب طرحهای نوآورانه در حوزه حمل و نقل هوشمند و ...
مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبانور با موضوع استماع گزارش هیئت مدیره ...
جلسه هماندیشی تیم رهبری گروه فولاد خوزستان با حضور «امین ابراهیمی، مدیرعامل»، «رضا طاهری، رئیس هیئت ...
مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت آهن و فولاد ارفع با حضور اعضای هیئت رئیسه در 28 ...
نخستین همایش «بوکسیت، آلومینا، آلومینیوم و توسعه پایدار» به همت شرکت آلومینای ایران برگزار شد. ...
کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری و تحلیلی فلزات آنلاین بوده و استفاده از مطالب با ذکر منبع آزاد است.