مدیر بازرگانی شرکت سیم راد سما گفت: وضع عوارض صادراتی، اقدام خوبی در جهت جلوگیری از ارزانفروشی شمش آلومینیوم است که اگر این روند ادامه پیدا کند، به افزایش تولید و صادرات محصولات پاییندستی منجر خواهد شد.
مدیرعامل شرکت توسعه برق ایران گفت: کابل خودنگهدار آلومینیومی در واقع یک محصول خاص و منحصربهفرد در صنعت سیم و کابل است که به دلیل کاربرد آن در خطوط انتقال برق، باید تمام مشخصههای استانداردها در تولید آن رعایت شود.
مدیرعامل شرکت شهاب سیم سپاهان گفت: با اینکه تنها شرکتهایی که خط تولید در اختیار دارند، مجاز به خرید از بورس کالا هستند اما شاهد جولان دلالان سرمایهدار در این بازار هستیم که با در اختیار گرفتن مواد اولیه صنایع پاییندستی، نبض واحدهای کوچک را در دست میگیرند.
صنعت سیم و کابل کشور در طی سالهای گذشته پیشرفتهای روزافزونی را تجربه کرده و هماهنگ با دانش فنی روز دنیا توسعه یافته است. با توجه به اینکه طبق آمار، میزان تولید سیم و کابل در کشور بیش از نیاز بازار داخلی بوده و کیفیت این محصولات همسطح نمونههای خارجی مشابه است، صادرات میتواند برای این صنعت حائز اهمیت باشد اما شرایط تحریمی و قوانین سختگیرانه دولتی، باعث شده تا فروش صادراتی سیم و کابل با چالش روبهرو شود و نتوانیم در بازارهای بینالمللی به جایگاه واقعی خود برسیم. در این راستا، با محمدرضا محمدی، مدیرعامل شرکت سیم و کابل دامغان (بهفر) به گپوگفت نشستهایم که متن کامل آن در ادامه آمده است:
فردا در بورس کالا؛
فردا سهشنبه اول مهر ماه، 40 تن مفتول آلومینیومی 9.5 میلیمتری شرکت سیمکات در بورس کالا عرضه میشود.
مدیرعامل شرکت سیم و کابل شایان سیمکان:
مدیرعامل شرکت سیم و کابل شایان سیمکان گفت: با توجه به شرایط نامطلوب اقتصادی، انتظار میرود که بانکها طبق قوانین علاوه بر توسعه زیرساختهای صنعتی کشور، از واحدهای تولیدی نیز حمایت کنند اما تسهیلات ارائه شده به تولیدکنندگان کافی نیست و بانکها عمدتا واحدهای تولیدی را در بازپرداخت وام متضرر میکنند.
فردا چهارشنبه چهارم تیرماه ماه سال 1399، مجموع 60 تن مفتول آلومینیومی 9.5 میلیمتری در رینگ صنعتی بورس کالا عرضه خواهد شد.
مدیرعامل شرکت آلومراد:
مدیرعامل شرکت آلومراد گفت: انواع مشکلات کوچک و بزرگ همیشه در کنار صنعت و تولیدکننده وجود دارد و این هنر تولیدکننده است که بتواند با برنامهریزی صحیح و مدون شرایط موجود را کنترل کرده و فعالیت تولیدی را از بحران دور نگه دارد. پاندمی ویروس کرونا نیز یک نمونه بارز از شرایط ویژه بوده که صنعت و تولیدکنندگان دنیا را تحت تاثیر قرار داده است، اما تا کنون توانستیم این بحران را مدیریت کنیم و راندمان شرکت را در اوج حفظ کنیم.
به طور معمول، فعالیتهای تولیدی شرکتهای صنعتی در اولین ماه هر سال، با توجه به کاهش میزان تقاضا، افت مییابد البته در سال جاری، شیوع بیماری کرونا، عامل دیگری برای کاهش میزان فعالیتها و تولید بود اما با بررسی عملکرد شرکت آلومراد مشاهده میکنیم که این شرکت توانسته حدود 362 تن انواع محصولات آلومینیومی تولید کند که نسبت به مدت زمان مشابه در سال 1398 که میزان تولید این شرکت 195 تن بود، افزایش 85.6 درصدی را مشاهده میکنیم.
بررسی عملکرد شرکت آلومتک در فروردین ماه؛
با بررسی روند فعالیت شرکت آلومتک در اولین ماه سال 1399 مشاهده میکنیم که میزان تولید و درآمد شرکت آلومتک نسبت به مدت زمان مشابه در سال 1398 مطلوب و رو به رشد بوده است. این شرکت توانست در فروردین ماه 1399، بالغ بر 141 تن انواع کابل و یک تن شیلد وایر تولید و بیش از 235 تن انواع کابل، پنج تن انواع پروفیل و باسبار، یک تن شیلد وایر به فروش برساند.
مفتول آلومینیومی یکی از محصولاتی است که از پتاسیل تقاضای بالایی برخوردار است ولی به خاطر مشکلات مختلفی، این تقاضا در کشور هنوز بالفعل نشده است. چنانچه سرمایهگذاری مناسبی در زمینه تولید مفتول صورت بگیرد، میتواند درآمدزایی و سودآوری بالایی برای تولیدکنندگان به همراه داشته باشد، البته فعالان این حوزه سالها قبل در این زمینه سرمایهگذاریهای مناسبی انجام دادند اما در حال حاضر، این صنعت با چالشها و مسائلی مواجه شده که حل و از میان بردن آن، نیازمند سیاستگذاریهای نوینی است.
سید امیرعلی همایی، مدیرعامل شرکت آلومراد در گفتوگو با «فلزات آنلاین»:
رسیدن به ارزش افزوده بیشتر در صنایع فلزی، به افزایش سرمایهگذاری در صنایع پاییندستی بستگی دارد. یکی از این صنایع در حوزه آلومینیوم، صنعت مفتول و راد است. شرکت آلومراد یکی از شرکتهای فعال در این صنعت است که بیش از نیم قرن تجربه فعالیت دارد. این شرکت در سال گذشته، با تغییراتی که در ساختاری مدیریتی و سیاستگذاری خود انجام داد توانست مسیر تازهای از پیشرفت و رکوردشکنی در تولید را پیش روی خود ایجاد کند. به منظور آگاهی از برنامههای توسعهای این شرکت، با سید امیرعلی همایی، مدیرعامل شرکت آلومراد به گفتوگو نشستهایم که شرح آن را در ادامه میخوانید:
با بررسی روند فعالیت و عملکرد شرکت آلومتک در 6 ماه دوم سال 1398 مشاهده میکنیم که روند تولید و درآمد شرکت آلومتک مطلوب بوده است. این شرکت در اسفند ماه 1398، بالغ بر 554 تن انواع کابل، دو تن انواع پروفیل و باسبار و 6 تن شیلد وایر تولید کرد و در این ماه، بالغ بر 617 تن انواع کابل، 10 تن انواع پروفیل و باسبار، 12 تن شیلد وایر و 21 تن OPGW فروخت.
آمارها نشان میدهد که میزان تولید شرکت آلومراد در اسفند ماه 1398 در مقایسه با دوره مشابه سال 1397، 263 درصد رشد داشته است. همچنین درآمد این شرکت در اسفند ماه سال گذشته نسبت به مدت زمان مشابه در سال قبل از آن، افزایش چشمگیری داشت؛ به نحوی که از 77 میلیارد و 233 میلیون ریال به 90 میلیارد و 874 میلیون ریال رسید.
نخستین همایش «بوکسیت، آلومینا، آلومینیوم و توسعه پایدار» به همت شرکت آلومینای ایران برگزار شد. ...
مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام شرکت سنگ آهن گهرزمین با حضور 95 درصدی سهامداران در ...
اولین دوره بازدید از پروژههای شرکت میدکو در سال 1401 توسط علیاصغر پورمند، مدیرعامل میدکو، از ...
مراسم تودیع و معارفه سرپرست جدید مجتمع مس شهربابک با حضور مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ...
مدیرعامل شرکت فولاد اکسین به اتفاق معاونین و جمعی از مدیران شرکت از نقاط مختلف خط ...
همزمان با سفر رئیس جمهور به خراسان رضوی، عملیات اجرایی طرح بزرگ احداث شبکه جمعآوری و ...
کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری و تحلیلی فلزات آنلاین بوده و استفاده از مطالب با ذکر منبع آزاد است.