یک تولیدکننده شمش روی گفت: سود حاصل از تولید شمش روی در داخل کشور، تقریبا 50 دلار به ازای هر تن است؛ در حالی که بسیاری از رقبای خارجی به سوددهی دو هزار و 500 دلاری در این زمینه دست پیدا میکنند.
مدیرعامل شرکت نانو اکسید روی پارس گفت: در حالی که میتوانستیم با شعلهور شدن آتش جنگ روسیه و اوکراین و کاهش عرضه و افزایش تقاضای فلزات اساسی در جهان، محصولات خود را به کشورهای مطرح صادر کنیم، دولت با وضع عوارض صادراتی، این فرصت را از بین برد.
مدیرعامل شرکت مواد شیمیایی پارس شفق تبریز گفت: صنعت روی طی دو دهه اخیر، روند رو به رشدی داشته است و در صورت حمایت دولت از واحدهای کوچک فعال در این صنعت و همچنین صادرکنندگان، میتوان شاهد شکوفایی در این عرصه بود.
صنعت روی در داخل کشور از اهمیت فراوانی برخوردار است و تولیدکنندگان شمش روی طی سالیان اخیر توانستهاند علیرغم وجود مشکلات فراوانی مانند افزایش قیمت مواد اولیه و حاملهای انرژی، عملکرد درخشانی در ارزآوری و همچنین اشتغالزایی داشته باشند. در واقع، اساس فعالیت تولیدکنندگان شمش روی، صادرات است و شرکتهای بزرگ فعال در این حوزه موفق به صادرات 100 هزار تن محصول در سال معادل با حدود نیم میلیارد دلار درآمد ارزی برای کشور شدهاند. در همین راستا، خبرنگار پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین» با عبدالله تیمورینیا، مدیرعامل شرکت ذوب روی اصفهان گفتوگو کرده است که متن کامل آن را در ادامه خواهید خواند:
عبدالله تیمورینیا، مدیرعامل شرکت ذوب روی اصفهان در گفتوگو با «فلزات آنلاین»:
تولیدکنندگان شمش روی علیرغم اعمال تحریمهای شدید اقتصادی طی سالیان اخیر، عملکرد رو به رشدی را در زمینه صادرات به ثبت رساندهاند اما در حالی که شرکتهای بزرگ تولیدکننده شمش روی عزم خود را برای رشد و توسعه صادرات هرچه بیشتر این محصول جذب کردهاند، وزارت صنعت، معدن و تجارت اخیرا با صدور بخشنامهای، عوارض صادراتی برای محصولات معدنی و فلزی وضع کرده است که واکنش بسیاری از فعالان حوزه صنعت و معدن کشور را به همراه داشته است. شرکت ذوب روی اصفهان، یکی از شرکتهای برجسته در زمینه تولید شمش روی است که با صادرات این محصول، زمینه اشتغال و ارزآوری مناسبی را برای کشور فراهم ساخته است. اجرای بخشنامه ابلاغ شده از سوی وزارت صمت، میتواند تاثیر منفی بر عملکرد این شرکت داشته باشد. خبرنگار پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین» در این زمینه با عبدالله تیمورینیا، مدیرعامل شرکت ذوب روی اصفهان گفتوگو کرده است که متن کامل آن را در ادامه میخوانید:
مدیرعامل شرکت امین صنعت پویا:
مدیرعامل شرکت امین صنعت پویا گفت: در حالی که کشورهای پیشرفته همچون چین و آمریکا برای تولید شمش روی، از خاک سولفیدی استفاده میکنند، دانش و تکنولوژی تولید این خاک در ایران وجود ندارد و به جرات میتوان گفت با پایان یافتن ذخایر اکسیدی در آینده نزدیک، صنعت روی در کمای مطلق فرو خواهد رفت.
مدیرعامل شرکت الماس روی زنجان گفت: به دلیل گرانی و کافی نبودن کیفیت خاک معدنی که در بازار داخلی عرضه میشود، این ماده اولیه را از طریق واردات تامین میکنیم اما هر روز در این مسیر با چالش تازهای مواجه میشویم.
مدیرعامل شرکت آذر شیمی رازی گفت: سیاستهای مربوط به قیمتگذاری و عرضه خاک و شمش روی که توسط دولت انجام میشود، موجب به حداقل رسیدن تولید و فروش واحدهای تولیدی کوچک شده و حتی توان این تولیدکنندگان برای تامین ماه اولیه به حداقل رسیده است.
مدیرعامل شرکت اطلس روی زنجان:
مدیرعامل شرکت اطلس روی زنجان گفت: صنعت روی، تنها صنعتی است که در اختیار بخش خصوصی قرار دارد و اگرچه قدمت این صنعت به حدود 30 سال در داخل کشور برمیگردد اما خوشبختانه طی سالیان اخیر، شاهد توسعه و پیشرفت چشمگیر این صنعت بودهایم.
مدیرعامل شرکت میلاد روی زنجان:
مدیرعامل شرکت میلاد روی زنجان گفت: با توجه به اوضاع نابسامان معدن انگوران و عرضه خاک معدنی در بورس کالای ایران با قیمت بالاتر از بازار آزاد، بیشتر تولیدکنندگان شمش روی هم با چالش کمبود نقدینگی شدهاند و هم نمیتوانند به میزان کافی ماده اولیه تهیه کنند.
مدیرعامل گروه صنعتی مهتا روی قزوین:
مدیرعامل گروه صنعتی مهتا روی قزوین گفت: با توجه به افزایش چند برابری قیمتهای انرژی و مواد اولیه، تولید با ضرر همراه شده است.
مدیرعامل شرکت ذوب روی اصفهان گفت: شناخت و ارزیابی عدم قطعیت پارامتری موثر در تصمیمگیریهای حیاتی یک سازمان به حساب میآید. از این رو، نادیده گرفتن عدم قطعیتها، تبعات زیادی برای سازمانها ایجاد خواهد کرد. بنابراین در اختیار داشتن برنامهای مدون برای مواجهه با عدم قطعیتهای احتمالی پیش روی صنعت، لازمه پایداری بنگاه اقتصادی در عصر کنونی محسوب میشود. با توجه به موانع داخلی و خارجی پیش روی صنایع مختلف، این شرکت با اتخاذ سیاستها و برنامههای استراتژیک، با انعطافپذیری بیشتر، آمادگی لازم برای مواجهه با چالشها را داشته است. با این حال، شرایط اقتصادی کنونی جامعه، چندنرخی بودن ارز و سایر عوامل موجب افزایش ریسک در برنامهریزیها و تصمیمگیریها در صنایع شده است. بنابراین اتخاذ سیاستهای ثمربخش برای ثبات اقتصادی با هدف افزایش پایداری در کسبوکار عاملی تعیینکننده در بقا و تجلی سازمانها محسوب میشود.
مدیرعامل شرکت افق گداز زنگان گفت: با توجه به افزایش همهجانبه قیمتها، میزان ظرفیت فعال کارخانه به زیر 10 درصد رسیده است؛ چراکه افزایش تولید، ریسک بیشتری دارد و نقدینگی قابل توجهی را میطلبد.
مدیرعامل شرکت ذوب روی سدید زنجان:
مدیرعامل شرکت ذوب روی سدید زنجان گفت: دولت قصد دارد هزینهای مطابق نرخ انرژی در کشوری مانند ترکیه را از تولیدکنندگان دریافت کند؛ بدون اینکه توجهی به میزان درآمد آنها داشته باشد.
مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت آهن و فولاد ارفع با حضور اعضای هیئت رئیسه در 28 ...
نخستین همایش «بوکسیت، آلومینا، آلومینیوم و توسعه پایدار» به همت شرکت آلومینای ایران برگزار شد. ...
مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام شرکت سنگ آهن گهرزمین با حضور 95 درصدی سهامداران در ...
اولین دوره بازدید از پروژههای شرکت میدکو در سال 1401 توسط علیاصغر پورمند، مدیرعامل میدکو، از ...
مراسم تودیع و معارفه سرپرست جدید مجتمع مس شهربابک با حضور مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ...
مدیرعامل شرکت فولاد اکسین به اتفاق معاونین و جمعی از مدیران شرکت از نقاط مختلف خط ...
کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری و تحلیلی فلزات آنلاین بوده و استفاده از مطالب با ذکر منبع آزاد است.