عمده ذخایر آنتیموان جهان در چین واقع شده و این کشور بزرگترین تولیدکننده آنتیموان در جهان است اما سیاستهای این کشور در راستای جلوگیری از خامفروشی از سال 2007، موجب کاهش صادرات جهانی و در پی آن تولید این محصول توسط چین شد. به موجب این کاهش، در حال حاضر روسیه به عنوان بزرگترین صادرکننده آنتیموان در جهان شناخته میشود. به دنبال اقدام چین به منظور مقابله با خامفروشی، این کشور در مقابل صادرات کنسانتره آنتیموان، به صادرات این محصول به صورت شمش روی آورد. مصرف این فلز با توجه به کاربردهای گسترده آن در کشورهای توسعهیافته بیشتر است. بنابراین میتوان گفت چین کنترلکننده بازار جهانی آنتیموان است. اگرچه با کاهش ذخایر آنتیموان جهان، پیشبینی میشود بازار در آینده با افزایش تقاضا و کسری عرضه مواجه شود.
معاون حقوقی و امور مجلس وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: سالانه ۶۰ هزار تن سیلیکون در کشور مورد نیاز است که با راهاندازی شهرک سیلیکون متال بروجرد، ۵۰ درصد نیاز کشور رفع خواهد شد.
شرکت آمریکایی «لایونت»، تولیدکننده لیتیم در فیلادلفیا، سود سهماهه بهتر از حد انتظار را منتشر و پیشبینی درآمد طی سال ۲۰۲۲ را تقویت کرد؛ زیرا از تقاضای بالاتر برای لیتیم مورد استفاده در باتریهای خودروهای الکتریکی بهره میبردکه باعث افزایش ۱۴ درصدی سهام آن شد.
استرالیا حدود 360 میلیون دلار بودجه را برای افزایش تولید مواد معدنی حیاتی با هدف تنوع بخشیدن به عرضه برای همپیمانان خود و مقابله با تسلط چین بر بازار جهانی تصویب کرد.
یکی از شرکتهای دانشبنیان با تولید و بومیسازی نانوکاتالیستهای مورد نیاز صنایع توانست بیشتر نیازهای صنایع فولادی، پتروشیمی و پالایشگاهی را مرتفع کند؛ به گونهای که این کاتالیستها در فرایندهای صنایع، جایگزین کاتالیستهای وارداتی شده است.
در سفر وزیر صمت به جنوب استان کرمان رقم خورد:
رئیس سازمان صمت جنوب کرمان در این بازدید، مجری این طرح را مجتمع صنعتی ذوبآهن پاسارگارد عنوان کرد و میزان سرمایهگذاری این طرح را ۲۴ هزار و ۳۴۰ میلیارد ریال برشمرد.
وزارت صنعت و تجارت دولت موقت طالبان از آمادگی این گروه برای سرمایهگذاری شرکتهای جهانی به منظور استخراج معادن لیتیوم افغانستان خبر داد.
وزیر صمت در برنامههای سفر به شهرستان بروجرد با همراهی جمعی از مسئولان ملی و استانی از کارخانه تولید سیلیکون متال فرتاک بازدید کرد.
مدیر مجتمع طرحهای اکتشافی و معدنی سیستان و بلوچستان از اخذ پروانه اکتشاف آنتیموان توزگی خبر داد.
شرکت دولتی معدن عربستان در نظر دارد ظرف دو دهه آینده سرمایهگذاری عظیمی در اکتشاف معادن لیتیوم و نیکل در عربستان سعودی انجام دهد.
مدیر اجرایی طرح احیا و فعالسازی معادن کوچکمقیاس از احیا و فعالسازی محدودههای معدنی لیتیم خبر داد.
نماینده مردم بروجرد در مجلس:
نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی گفت: شهرک سیلیکون متال ظرفیت شاخصی در کشور است و در آینده نزدیک شاهد راهاندازی فاز اول خواهیم بود.
مدیر اقتصادی ایمپاسکو:
مدیر اقتصادی ایمپاسکو گفت: جلسه تحویل موضوع قرارداد انجام سرمایهگذاری معدن طلای سرکهنو (سیاه جنگل) با ظرفیت تولید حداقل ۱۰۰ کیلوگرم شمش طلا در مهر ماه سال جاری به شرکت معدنی و صنعتی گلگهر به عنوان برنده مزایده به مدت ۱۰ سال ضمن صورت جلسه تحویل زمین با حضور نمایندگان تامالاختیار طرفین انجام شد.
با تحولات گسترده صنایع و توسعه علوم کامپیوتری، استفاده از مواد معدنی استراتژیک بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته است. به سبب تمرکز ذخایر معدنی عناصر استراتژیک در چند کشور، تامین این مواد معدنی با چالشهای فراوانی مواجه شده است. ایران، به عنوان کشوری غنی از مواد معدنی مختلف و قابل استحصال، میتواند نقش بسزایی در تامین این فلزات استراتژیک و تولید ثروت ملی از این طریق ایفا کند. در این راستا، مطالعات اکتشافی عامل مهمی در شناسایی پتانسیلهای مواد معدنی استراتژیک به شمار میرود. علاوه بر این، در شرایط سیاسی فعلی که این عناصر شامل قوانین تحریمی شدیدتری هستند، شناسایی منابع مواد معدنی استراتژیک در کشور از اهمیت بیشتری برخوردار است.
مرکز نوآوری نوین آمپر به منظور جذب طرحهای نوآورانه در حوزه حمل و نقل هوشمند و ...
مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبانور با موضوع استماع گزارش هیئت مدیره ...
جلسه هماندیشی تیم رهبری گروه فولاد خوزستان با حضور «امین ابراهیمی، مدیرعامل»، «رضا طاهری، رئیس هیئت ...
مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت آهن و فولاد ارفع با حضور اعضای هیئت رئیسه در 28 ...
نخستین همایش «بوکسیت، آلومینا، آلومینیوم و توسعه پایدار» به همت شرکت آلومینای ایران برگزار شد. ...
مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام شرکت سنگ آهن گهرزمین با حضور 95 درصدی سهامداران در ...
کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری و تحلیلی فلزات آنلاین بوده و استفاده از مطالب با ذکر منبع آزاد است.