رئیس خانه اقتصاد ایران و ترکیه گفت: با وجود فرصت بالقوه تجارت گسترده ایران و ترکیه، عملا از این فضا استفاده نشده و همین موضوع صادرات ایران به ترکیه را کاهش داده است.
معاون فنی گمرک ایران گفت: که مطابق مصوبات ستاد هماهنگی اقتصادی دولت در راستای پشتیبانی از تولید، ۹۰ درصد از نهادههای تولید، بدون کد رهگیری بانک ترخیص میشود.
صادرات، رونق در تولید ایجاد میکند و بهترین راه برونرفت کشورها از وضعیت رکود اقتصادی است. ادامه آن نیز میتواند به رشد و رونق اقتصادی بینجامد. کشور چین نیز توانست با توسعه صادرات خود در دهههای اخیر به بزرگترین صادرکننده جهان تبدیل شود و تا یک دهه آینده، با توجه به رشد اقتصادی شتابان این کشور، به بزرگترین قدرت اقتصادی جهان تبدیل خواهد شد. بنابراین یکی از مهمترین سیاستهایی که مسئولان کشور ما برای رونق و رشد اقتصادی در دستور کار قرار دهند، سهلگیری صادرات و ایجاد مشوق برای آن است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان با تاکید بر ضرورت استفاده از ظرفیتهای استان اصفهان در حوزه اقتصادی، میزان صادرات تولیدات استان در 11 ماهه سال گذشته را یک میلیارد و ۹۰۰ میلیون دلار اعلام کرد.
طبق اعلام مسئولان گمرک ایران، میزان تجارت خارجی کشور در اسفند ماه 1399، هفت میلیارد و ۴۵۸ میلیون دلار بود که سهم صادرات، سه میلیارد و ۳۲۸ میلیون دلار و سهم واردات چهار میلیارد و ۱۳۰میلیون دلار بوده است.
سخنگوی گمرک گفت: در سال 1399، صادرات کشور به ترکیه از لحاظ وزنی کاهش 63 درصدی و از لحاظ ارزشی کاهش 50 درصدی را نسبت به سال 1398 تجربه کرده است.
سخنگوی گمرک گفت: چین، اولین شریک تجاری کشور ما در سال 1399 بود که 30 میلیون و 128 هزار تن کالا به ارزش 18 میلیارد و 715 میلیون دلار با آن تبادل کالای غیرنفتی داشتیم.
رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران اعلام کرد:
معاون وزیر و رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران با اشاره به انتخاب نام سال ۱۴۰۰ از سوی مقام معظم رهبری گفت: ایشان با نامگذاری امسال به نام سالتولید، پشتیبانیها و مانعزداییها، راهکار برون رفت از مشکلات را تولید و حمایت از آن دانستند.
مدیرکل دفتر عربی و آفریقایی سازمان توسعه تجارت ایران با اشاره به تدوین برنامه سه ساله برای توسعه صادرات ایران به سوریه گفت: حجم مبادلات تجاری ایران و سوریه تا سال 1402 به 1.5 میلیارد دلار میرسد.
رئیس میز عمان اتاق بازرگانی بندرعباس:
رئیس میز عمان اتاق بازرگانی بندرعباس گفت: خوشبختانه سطح مراودات تجاری ما با کشور عمان به نقطه قابل قبولی رسیده است و بدون شک در سال آتی به به بالاترین سطح خود خواهد رسید.
ارزش تجارت کالایی بدون احتساب نفت خام ایران با کشورهای عضو اتحادیه اوراسیا طی ۱۱ ماه نخست سال ۹۹، حدود ۱.۹ میلیارد دلار بوده که نسبت به مدت زمان مشابه سال ۹۸، حدود ۹.۴ درصد کاهش یافته است.
تفاهمنامه ایجاد کنسرسیوم صادرات به اوراسیا به امضا رسید که بر اساس آن برنامهریزی برای صادرات به کشورهای اوراسیا در دستور کار تولیدکنندگان صنعتی قرار میگیرد.
مدیر کل دفتر توسعه خدمات بازرگانی سازمان توسعه تجارت ایران با ارائه گزارشی از روند برگزاری جلسات کارگروه مشوقهای صادراتی و تعیین تکلیف اکثر درخواستهای دریافت مشوقهای صادراتی گفت: زمان ارائه مدارک و مستندات مربوط به دریافت مشوقهای صادراتی به جز زیرساختهای صادراتی و کمک سود تسهیلات صادرکنندگان تا ۲۷ اسفندماه سال جاری تمدید شد.
معاون وزیر و رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران در دیدار با سفیر جدید ژاپن در تهران با اشاره به علاقهمندی شرکتهای ایرانی برای همکاری با این کشور در حوزههای گوناگون مانند پتروشیمی، نفت، معدن، صنایع معدنی و کشاورزی بر توسعه همکاریهای تکنولوژیک بین دو کشور تاکید کرد.
اردشیر سعدمحمدی، مدیرعامل شرکت مس در نخستین روزهای سال نو از طرحهای توسعه شرکت در شهرستان ...
دیروز ۲۵ اسفند ماه دو مجمع فوقالعاده و عمومی عادی به طور فوقالعاده شرکت فولاد مبارکه ...
آخرین سری ورقهای API محیط ترش شرکت فولاد اکسین خوزستان جهت پروژه ملی انتقال نفت گوره ...
امین ابراهیمی، مدیرعامل شرکت فولاد اکسین از مراحل تولید اسلب با ضخامت 300 میلیمتر با گرید ...
شرکت مجتمع فولاد خراسان در هفدهمین نمایشگاه ایران متافو حضور یافت و پذیرای بازدیدکنندگان بود. ...
شرکت معدنی و صنعتی گلگهر مانند سالهای گذشته در هفدهمین نمایشگاه ایران متافو در نمایشگاه بینالمللی ...
کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری و تحلیلی فلزات آنلاین بوده و استفاده از مطالب با ذکر منبع آزاد است.