رئیس کل سازمان توسعه تجارت از آمادگی این سازمان و وزارت صنعت، معدن و تجارت ایران برای تجهیز زیرساختهای تجاری بین ایران و عمان خبر داد.
بانک مرکزی در بخشنامهای ممنوعیت واردات کالا به کشور بدون ثبت سفارش و تعیین منشأ ارز تا پایان یهمن امسال را به شبکه بانکی ابلاغ کرد.
مدیر اندیشکده توسعه صادرات گفت: لازم است مجموعههایی با کمک سیاستگذاران اصلی حوزه صادرات، راهیابی تولیدکنندگان ایرانی به بازارهای جهانی را تسهیل کنند.
رئیس اداره غرب و مرکز آفریقا در وزارت امور خارجه گفت: صادرات ایران به قاره آفریقا در سال ۱۴۰۰ با ۱۲۰درصد رشد نسبت به سال قبل از آن، به عدد یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار رسید.
مدیرکل دفتر صنایع معدنی وزارت صمت گفت: مصوبه عوارض جدید صادراتی شامل کاهش یک یا دوپلهای عوارض برخی کالاها از روز هفتم اردیبهشت ماه به گمرکات ابلاغ شده است.
بر اساس آمارهای منتشر شده از سوی سازمان توسعه تجارت ایران، بالغ بر ۹ میلیون تن اقلام معدنی فلزی به ارزش بیش از یک میلیارد دلار در ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۰ از کشور صادر شده است.
رئیس انجمن تولید کنندگان فولاد گفت: مس و میلگرد در اصلاحیه بر فهرست عوارض صادراتی بر محصولات زنجیره فولاد و فلزات اساسی، حذف شدند.
رئیس جمهور کشور به معاون اول ماموریت داد با تشکیل کمیتهای، مشکلات و موانع حوزه تجارت را احصا و در کوتاهترین زمان برای حل آنها تدبیر کنند.
وضع عوارض صادراتی، یکی از راههای کنترل بازار توسط دولتهای مختلف در دنیا است. در ایران نیز اواخر سال 1400، زمزمههایی مبنی بر وضع عوارض صادراتی از جانب وزارت صنعت، معدن و تجارت مطرح شد که در آن زمان به مرحله اجرا نرسید.
دبیر انجمن مس ایران:
دبیر انجمن صنایع مس ایران گفت: وضع عوارض صادراتی بر محصولات فلزی و معدنی، ترمز قطار توسعه صنعتی را خواهد کشید و خسارات جبرانناپذیری را بر بدنه اقتصاد کشور وارد خواهد کرد.
معاون فنی گمرک ایران جزئیات تسهیلات حمایتی در حوزه صادرات و واردات را تشریح کرد که بخشی از آن در دو سال قبل، در قالب بسته حمایتی تدوین و در دستور کار قرار گرفته بود.
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران:
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران گفت: با صدور دستورالعملهای یک شبه و غیر کارشناسی نمیتوان بازار را کنترل کرد و قیمتها را پایین آورد زیرا بازار و اقتصاد دستورپذیر نیست.
رئیس انجمن نوردکاران فولادی ایران عنوان کرد:
رئیس انجمن نوردکاران فولادی ایران گفت: دریافت عوارض صادراتی از تولیدکنندگان فولاد آن هم در شرایطی که بازارهای منطقهای و جهانی با کمبود مواجه شده، منطقی نیست و ممکن است همین بازارهای کنونی را نیز از دست دهیم.
بر اساس ضوابط جدید، ورود قطعی شمش فلزات گرانبها شامل طلا، نقره و پلاتین با سه شرط و همچنین رعایت کامل سایر قوانین و مقررات مربوط ممکن خواهد بود.
مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت آهن و فولاد ارفع با حضور اعضای هیئت رئیسه در 28 ...
نخستین همایش «بوکسیت، آلومینا، آلومینیوم و توسعه پایدار» به همت شرکت آلومینای ایران برگزار شد. ...
مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام شرکت سنگ آهن گهرزمین با حضور 95 درصدی سهامداران در ...
اولین دوره بازدید از پروژههای شرکت میدکو در سال 1401 توسط علیاصغر پورمند، مدیرعامل میدکو، از ...
مراسم تودیع و معارفه سرپرست جدید مجتمع مس شهربابک با حضور مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ...
مدیرعامل شرکت فولاد اکسین به اتفاق معاونین و جمعی از مدیران شرکت از نقاط مختلف خط ...
کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری و تحلیلی فلزات آنلاین بوده و استفاده از مطالب با ذکر منبع آزاد است.