معاون وزیر صمت، گلوگاه تحریمی حوزه معادن را انتقال فناوری به کشور عنوان کرد و گفت: شرکتهای دانشبنیان حوزه فناوریهای معدنی، باید به سمت تامین نیازهای کشور در این زمینه حرکت کنند و البته تقاضای زیادی نیز برای ورود شرکتهای دانشبنیان به حوزه معدن وجود دارد که استفاده از ظرفیت شرکتهای دانشبنیان حوزه فناوریهای معدنی آغاز شده است.
طرح ساماندهی مغزههای حفاری اکتشافی برای اولین بار در شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران، توسط مرکز تحقیقات مواد معدنی یزد آغاز شد و میتواند کمک بسیار شایانی به هوشمندسازی انبارش فعالیت اکتشافی در مجموعه شرکت کند.
رئیس کمیته معدن مجلس شورای اسلامی گفت: شرکتهای دانشبنیان باید در راستای تقویت صنایع حمایت شوند و بهترین روش برای تقویت و حمایت از شرکتهای دانشبنیان آن است که ایدههای آنها در درون صنایع و کارخانهها بهکار گرفته شود.
عضو هیئت مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت گفت: تکنولوژیهای لازم در صنعت معدن باید فراهم شوند تا معدنکاران بتوانند در عملیاتهای معدنکاوی و استخراج ماده معدنی در مسیر درست حرکت کنند.
مدیر حوزه معدن معاونت علمی ریاست جمهوری:
مدیر طرح توسعه نوآوریها و فناوریهای حوزه معدن و صنایع معدنی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: امروز لازم است به سمت فناوری پیش برویم و از خامفروشی در بخش معدن به عنوان یک ضرورت باید فاصله گرفت.
مشاور مدیرعامل شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران در امور پژوهشی:
مشاور مدیرعامل شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران در امور پژوهشی گفت: کاتالیزورها موادی هستند که در فرآیندهای شیمیایی باعث افزایش یا کاهش سرعت واکنش میشوند. شناخت عمیق از فاکتورهای موثر در هر واکنش تبدیلی و ایجاد شرایط بهینه باعث افزایش بازدهی و عملکرد واحد و به طبع آن باعث صرفهجویی اقتصادی میشود.
رئیس شورای توسعه معادن کوچکمقیاس عنوان کرد:
رئیس شورای توسعه معادن کوچکمقیاس، در نخستین جلسه کارگروه استانی طرح احیای معادن کوچکمقیاس در سال ۹۹، که به صورت ویدیو کنفرانس برگزار شد، گفت: در راستای هدفگذاری موردنظر در استان خراسان جنوبی، شامل احداث چهار واحد فرآوری، احیا و توسعه هفت معدن و پایش ۱۸ معدن احیا شده در سال ۹۸ بهمنظور فعالسازی نهایی، از ایدههای نو و دانشبنیان حمایت میکنیم.
عضو هیئت علمی مدعو در دانشگاه بریتیش کلمبیا:
عضو هیئت علمی مدعو در دانشگاه بریتیش کلمبیا گفت: دانش ژئومتالوژی به مفهوم مدرن هنوز وارد ایران نشده است؛ در حالی که شرکتهای بزرگ معدنی میدانند که مطالعات ژئومتالوژیکی یک فعالیت سودده است و برای داشتن آن تلاش میکنند؛ اما در ایران چون بخشی از کار معدن در اختیار دولت قرار دارد و از طرفی، نگاه سود و زیان در بخش دولتی با بخش خصوصی فرق میکند، طبیعتا مدتی طول میکشد تا اینگونه مباحث جای خود را در فعالیتهای معدنی باز کند.
مرکز پژوهش های مجلس پیشنهاد داد:
مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی به جهت هوشمندسازی بخش معدن و صنایع معدنی ایران، وجود یک پلتفرم با هدف برقراری انسجام و هماهنگی میان دستگاههای اجرایی و انجام آمایش سرزمینی را پیشنهاد داد و بر ضرورت حرکت به سمت هوشمندسازی فرآیندها و ارتقای سامانههای الکترونیکی بخش معدن و صنایع معدنی تاکید کرد.
تفاهمنامه سازمان زمینشناسی و دانشگاه شریف؛
بر اساس امضای تفاهمنامه بین سازمان زمینشناسی و اکتشافات معدنی کشور با دانشگاه صنعتی شریف، استفاده از پهپاد برای پروژههای ژئوفیزیک هوایی به منظور اکتشافات معدنی کشور در دستور کار قرار میگیرد.
سید رضا عظیمی؛ مدیر اجرایی و دبیر شورای هماهنگی طرح احیا، فعالسازی و توسعه معادن کوچکمقیاس؛
امروزه به نظر بسیاری از کارشناسان و تحلیلگران اقتصادی، اصلیترین ریسک کسبوکارهای حوزه سنگ آهن و فولاد در دنیا، ناپایداری قیمتی به دلیل جنگ تجاری و تعرفهای آمریکا و چین است. در این میان مدیریت هزینههای معادن سنگآهن، زغالسنگ و سنگآهک، گندله و آهن قراضه به عنوان مواد اولیه صنعت فولاد کشور، استفاده از فناوریهای نوین در تولید کالاهای فولادی، ارائه خدمات جدید بر اساس نیازهای این صنعت و در نهایت افزایش بهرهوری میتواند برای کسبوکارهای این حوزه مزیت بالایی باشد.
مدیر مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی اعلام کرد:
مدیر مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی ایران گفت: طی سال گذشته، ۸۰ هزار آنالیز معدنی در قالب ۳۰ هزار نمونه بدون انحصارگرایی در این مرکز انجام شد.
رئیس دانشکده مهندسی معدن دانشگاه صنعتی امیرکبیر خبر داد؛
رئیس دانشکده مهندسی معدن دانشگاه صنعتی امیرکبیر از ایجاد مرکز نوآوری معدنی و صنایع معدنی در دانشکده مهندسی معدن و متالورژی دانشگاه صنعتی امیرکبیر خبر داد و گفت: این مرکز در مساحتی بالغ بر ۱۶۰ مترمربع راهاندازی میشود که قرار است بخش خصوصی احداث این مرکز را برعهده گیرد.
رئیس هیات عامل ایمیدرو تاکید کرد:
رئیس هیات عامل ایمیدرو از تدوین بسته جامع توسعه عناصر نادر خاکی توسط این سازمان خبر داد. غریب پور همچنین یکی از برنامههای ایمیدرو را ایجاد "ساختاری جدید در حوزه تکنولوژی" اعلام کرد.
مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت آهن و فولاد ارفع با حضور اعضای هیئت رئیسه در 28 ...
نخستین همایش «بوکسیت، آلومینا، آلومینیوم و توسعه پایدار» به همت شرکت آلومینای ایران برگزار شد. ...
مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام شرکت سنگ آهن گهرزمین با حضور 95 درصدی سهامداران در ...
اولین دوره بازدید از پروژههای شرکت میدکو در سال 1401 توسط علیاصغر پورمند، مدیرعامل میدکو، از ...
مراسم تودیع و معارفه سرپرست جدید مجتمع مس شهربابک با حضور مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ...
مدیرعامل شرکت فولاد اکسین به اتفاق معاونین و جمعی از مدیران شرکت از نقاط مختلف خط ...
کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری و تحلیلی فلزات آنلاین بوده و استفاده از مطالب با ذکر منبع آزاد است.