رئیس سازمان محیط زیست گفت: شرکت آلومینای ایران در تامین بوکسیت با مشکل روبهرو است و با ادامه پیدا کردن این روند، ممکن است در آینده نتواند به تولید ادامه دهد.
کشورهای گینه، استرالیا، اندونزی و برزیل بزرگترین صادرکنندگان بوکسیت در جهان هستند که بیش از 95 درصد کل صادرات آن را در اختیار داشتهاند. در منطقه خاورمیانه نیز به دلیل نبود معادن بوکسیت غنی و با عیار بالا، عمده صادرات سنگ معدن در کشورهای این منطقه، کارآیی مناسبی جهت تولید آلومینیوم را ندارند. سنگ معدن بوکسیت به دلیل برخورداری از مقادیر بالای آلومینیوم، در سطح جهان بسیار مورد توجه قرار گرفته است. عمده معادن و ذخایر بوکسیت در جهان در سه منطقه آفریقا، اقیانوسیه و آمریکای جنوبی واقع شده است. از این رو سایر کشورها جهت تامین بوکسیت موردنیاز به تجارت این سنگ معدنی پرداختهاند. در حوزه واردات نیز کشور امارات متحده عربی، بزرگترین واردکننده بوکسیت در خاورمیانه بهشمار میرود؛ بهطوری که در سال 2020، حدود 3.5 میلیون تن بوکسیت وارد این کشور شد. بعد از آن کشورهای عمان، ترکیه و کویت با اختلاف بسیار زیادی از امارات متحده عربی، از دیگر واردکنندگان بوکسیت در این منطقه بودند.
معاون صنایع و معادن سازمان صنعت، معدن و تجارت استان خراسان شمالی گفت: حل مشکلاتی که در معدن تاش وجود دارد، یکی از خواستههای حوزه معدن این استان از دولت سیزدهم است.
معاون طرحهای توسعه معادن و صنایع معدنی ایمیدرو با اشاره به رتبه دوازدهم ایران در تولید آلومینیوم در جهان و ظرفیت تولید ۸۰۰ هزار تنی کشور، گفت: پروژه بوکسیت گینه، یکی از طرحهای تضمینکننده زنجیره تامین صنعت آلومینیوم ایران است.
رئیس هیئت عامل ایمیدرو گفت: فعال نشدن معدن بوکسیت تاش، خسارت سنگینی به صنعت آلومینا وارد خواهد کرد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد ضمن انتقاد از بهرهبرداران معادن بوکسیت این استان و به ویژه شرکت آلومینای ایران به دلیل عدم سرمایهگذاری در زمینه صنایع معدنی پاییندست بوکسیت، خواستار توقف خروج خام مواد معدنی از استان شد.
مدیرعامل شرکت آلومینای ایران خبر داد:
مدیرعامل شرکت آلومینای ایران گفت: طرحهای اکتشافی این شرکت با انتخاب پیمانکاران جدید و تامین دو دستگاه حفاری پیشرفته و تمام هیدرولیک (مدل GEO900) شتاب میگیرد.
مدیر طرح و برنامه سازمان صمت خراسان شمالی با اشاره به اینکه طی سفر دولت دوازدهم به خراسان شمالی برای شرکت آلومینای جاجرم دو طرح مصوب شد، گفت: یکی از این طرحها افزایش میزان تولید پودر آلومینا از ۲۴۰ هزار تن به ۲۸۰ هزار تن بوده است.
معدن تاش در استان سمنان یکی از معادنی است که پروانه بهرهبرداری آن متعلق به شرکت آلومینای جاجرم است اما از سال ۹۸ دیگر اجازه برداشت از این معدن به شرکت مذکور داده نشد.
معاون اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد خبر داد:
معاون امور اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد بر نقش موثر احداث معدن بوکسیت سرفاریاب در توسعه شهرستان چرام تاکید کرد و گفت: به دنبال جذب سرمایهگذار برای راهاندازی این معدن هستیم.
مدیرعامل مجتمع آلومینای ایران اعلام کرد:
مدیرعامل مجتمع آلومینای ایران گفت: خرید بوکسیت مورد نیاز مجتمع آلومینای ایران برای تولید پودر آلومینا از بخش خصوصی، از سالهای گذشته در حال انجام است و اکنون پنج شرکت در استانهای مختلف، بخشی از بوکسیت آلومینای ایران را تامین میکنند.
معاون امور صنایع و معادن سازمان صمت خراسان شمالی از تلاش برای انجام راهاندازی خط تولید فرآوری گل قرمز در جاجرم خبر داد.
سرپرست میراث فرهنگی استان سمنان، گفت: با توجه به ثبت ملی شاهوار، باید مجوز بهرهبرداری از معدن بوکسیت در این اثر طبیعی محدود شده و همچنین تمدید نشود.
با توجه به توافق فیمابین بهرهبردار یکی از معادن مهم بوکسیت استان و سرمایهگذاران تعیین شده در فراخوان، جهت احداث کارخانه فرآوری بوکسیت در این استان، میتوان جهت افزایش تولید این نوع ماده معدنی جهت مصارف داخلی کشور اقدام کرد.
مرکز نوآوری نوین آمپر به منظور جذب طرحهای نوآورانه در حوزه حمل و نقل هوشمند و ...
مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبانور با موضوع استماع گزارش هیئت مدیره ...
جلسه هماندیشی تیم رهبری گروه فولاد خوزستان با حضور «امین ابراهیمی، مدیرعامل»، «رضا طاهری، رئیس هیئت ...
مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت آهن و فولاد ارفع با حضور اعضای هیئت رئیسه در 28 ...
نخستین همایش «بوکسیت، آلومینا، آلومینیوم و توسعه پایدار» به همت شرکت آلومینای ایران برگزار شد. ...
مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام شرکت سنگ آهن گهرزمین با حضور 95 درصدی سهامداران در ...
کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری و تحلیلی فلزات آنلاین بوده و استفاده از مطالب با ذکر منبع آزاد است.